Jag har en överraskning till er!

Det är sent på onsdag kväll när jag skriver det här. Senaste dagarna har varit sjukt intensiva men nu. Nu är det äntligen klart! Nåja, klart nog iallafall! Visst ska en hel del fixas till fortfarande men nu har jag iallafall en fungerande webbshop! Hur häftigt är inte det?! 

Ni, mina fina fina bloggläsare. Ni som stöttat mig från början, som förgyller varenda jäkla dag med er närvaro och som sporrat mig till att utvecklas något kopiöst sedan mitt första stapplande inlägg här. 
Utan er hade jag aldrig suttit här idag. Med egen firma och självförtroende nog att våga tro på det jag gör. 
 
Jag slår upp portarna officiellt först imorgon klockan 9, men jag tänkte ha en liten smyglansering för er. Från och med NU har ni med hjälp av lösenordet tjuvstart tillgång till hela härligheten som är JMRS.se !
 
TACK för att ni hänger här med mig och för att ni är så jäkla underbara! Hoppas ni ska trivas även på min nya plattform. En annan fin sak är att nu när shoppen äntligen är up and running har jag tid över att lägga här på bloggen igen, fytusan vilket grymt år 2019 ska bli här inne!
Annika

Grattis vad roligt! Sidan ser superfin ut <3 mycket jobb som ligger bakom där!

Svar: Tack så mycket! Riktigt kul att höra<3
Jenny

Klara

Vad roligt! Ska bli spännande att kolla in!

Svar: Yay! Hoppas du ska trivas där inne<3
Jenny

Linnéa

Men vad spännande! Skall in och ta mig en titt alldeles strax :D

Svar: Jaaa! :D gör så<3
Jenny

Alicia Sivert

Men JENNY!!! Woooooow vad fint du gjort! Och SOM du jobbat inte bara med den proffsiga helheten utan vart och ett av dessa själfyllda alster du skapat i all hemlighet! Vilket enormt arbete! Jag är så imponerad <3

Svar: TACK Alicia<3 Känns så fint att höra, du om någon känner ju till tiden som ligger bakom allting också!
Jenny

Jaquline

Åh vad roligt!! Grattis :D Så kul att du är igång - och så fint det bev!!

Svar: Verkligen! Tack så mycket! :D
Jenny

Thea

Hallå, är så himla sen på bollen här men GRATTIS! Hoppas den här första månaden (och tre dagarna) har känts bra, att den liksom FINNS nu. Heja dig <3

Svar: Vad gör det när jag är ännu senare på bollen med att svara? Haha, TACK så mycket!<3 Känner helt galet att den finns på riktigt efter allt drömmande och planerande.
Jenny

Grahnslöjd

Åh, är så otroligt imponerad av dina alster!! Så fina och vilket grymt jobb bakom!! Heja!

Svar: Åh vad roligt att höra, du som själv alltid imponerar på mig med dina fantastiska skapelser!<3
Jenny