Det blev plötsligt så jävla läskigt att blogga

God kväll hörrni! 

Ja, alltså saker går ju inte riktigt som jag tänkt mig med den här platsen just nu. Bakom kulisserna händer det en massa grejer dock. Jag håller på att bygga upp min webshop, jag broderar och syr för fulla muggar för att ha något att sätta upp där, jag försöker välja ut foton att trycka upp prints av och ändrar mig varje dag om jag ska köra på matt eller blankt papper. Jag får hem misslyckade visitkort på posten, får lite verklighetspanik när jag bokför mitt första lilla inköp och springer på nervösmöten på banken. Och i samma veva var ju planen att jag skulle rusta upp bloggen också. Städa upp och börja om med nya krafter. Och jag vill ju det! Jag har så mycket jag vill prata med er om, saknar att ha bloggen och kontakten med er läsare i min vardag. Men det blev ju plötsligt på riktigt, och då blev det så jävla läskigt att orden bara försvann. 
 
När jag började blogga berättade jag inte för någon om den. Det blev min plats där jag kunde vara jag. Eller kanske snarare platsen där jag kunde utforska vem som egentligen var jag. Mitt i identitetskrisen jag hade där 2015/2016 behövde jag stöka runt lite för mig själv, komma fram till vart jag ville utan att behöva prata om det med vänner, familj och bekanta. 
Det dröjde väl närmare ett år innan jag delade med mig av bloggen till någon som kände mig utanför internets i detta fallet trygga väggar. Sedan dess har en handfull snubblat hit på eget bevåg, men nu. Nu med firma, en seriösare syn på denna platsen och kanske framförallt en stabilare trygghet i mig själv är det dags att sluta gömma mig. För jag är ju trots allt väldigt stolt över bloggen. Den är så mycket jag, bara det att den är delar av mig jag inte delat med mig av så frikostigt annars. 
Nåja. Jag kommer väl över det också.
 
Ni som hängt här ett tag kommer se lite förändringar framöver dock. Ni kan ju redan nu se den nya gula designen (saknar redan den gamla men vänjer mig förhoppningsvis snart!), men även innehållet kommer smalna av lite. Jag har bestämt mig för att vara lite mindre spretig och fokusera mer på kreativitet och skapande. Såklart blir det lite vardagsglimtar ibland ändå, men som regel blir det ett mer nischat innehåll. Trevligt va? 
 
Nä hörrni, jag tänkte egentligen bara smita in här och säga - håll till godo lite till! Jag är snart tillbaka, på riktigt. Vet att jag sagt det ett tag nu men lovar att det stämmer den här gången!<3
Bjussar också på lite sommarfeeling i form av grön gingko mot klarblå himmel. Den togs i juni. Och vet ni, det är bara fyra månader dit nu. Om fyra månader känns den här satans jävla slaskvintern som hundra år sedan, om inte det är en hoppfull tanke så vet inte jag! 
 
 
Helga

Spännande! Jag ser också fram emot att slippa vintern. Även om vi inte riktigt haft någon ännu haha.

Alicia Sivert

Omställningar tar tid och du har många du ska ta dig an! Låt det få gå långsamt och kännas hållbart. Kanske är du inte redo förrän om de där efterlängtade fyra månaderna, men tänk så dubbelt bra juni blir då! Ett steg i taget. Du är grym och du grejar det här!

Anna

Hejja dig!
Den gula designen är jättefin. Fortsätt köra på den :)

Linnéa

Du skall verkligen inte känna det som något jobbigt att komma börja med bloggen igen. De som kommer tillbaka när du börjar blogga igen gör det för att de har saknat dig och din blogg. Så se det inte som ett jobbigt steg att börja blogga igen utan mer som att börja "prata" med dina vänner igen efter en helg i skogen utan täckning/internet :) Dålig metafor men du kanske förstår vad jag menar ändå ;)

Klara

Spännande, ser fram emot när jag kan kika in i din webshop!