Växter, katter och broderi - en kik på vad jag haft för mig senaste tiden

Hej hörrni! För ett litet tag sedan bytte jag mobil och med en bättre kamera har det också blivit roligare att fånga vardagen på bild! Har samlat ihop ett gäng bilder från de senaste två veckorna, så ska vi kika på vad jag haft för mig?
 
En orimligt stor del av min vardag handlar om att hitta katten. Hon kan somna precis vart som helst och vet jag inte vart hon är blir jag nojig över att hon har smitit ut. Här hittar ni henne på senaste favoritplatsen, den sidan av soffan där solen inte kommer åt! 
 
Jag firade min födelsedag i efterskott med rabarberpaj och hemkokad saft, i utbyte fick jag denna häftiga i present! Ska bli så kul att testa! 
 
Var en sväng till Plantagen och skulle köpa jord men spenderade nästan lika mycket tid på att drömma om en spindelvävsaralia. HUR fin är inte denna?! Var dock snål och när jag kom tillbaka någon vecka senare var de borta allihop. 
 
Några andra saker jag gjort är att skissa upp min Delsbosöm.
 
Klappa lite på denna.
 
Och fylla mammas bil med alla plantor som inte längre fick plats i mina fönster. Nu gottar de till sig i hennes växthus tills det är dags att flytta ut i pallkragarna
 
På tal om de där pallkragarna var jag där i lördags och kikade! Små rosenskäror har tittat upp under fiberduken!
 
Och några smultronplantor fick flytta in i balkonglådan. 
 
Jag hann ju med en hel massa annat kul i lördags också! Åkte till bästa blomstället Rökila blomstergård och fick med mig en liten kasse finsaker. En sak som jag letat mig tokig efter men nu hittade i en ännu bättre variant! Ska visa och berätta mer senare i veckan!
 
Hälsade lite på dessa småttingar. 
 
Och åt våfflor med hallon- och chokladsås från mysiga Eventorps gård
 
Och sist men inte minst började jag sticka nålen i den där Delsbosömmen! Har ni hunnit börja med några bidrag än?
 

Vad tycker ni om de här mer vardagliga inläggen förresten? Är det kul att se eller ska jag hoppa över dem?
Alicia

Hitta katten, haha, den leker vi ofta här hemma med hjärtat i halsgropen. Tofslan har gömställen jag fortfarande inte lyckats lokalisera...

Så spännande med Delsbosömmen - den ser ut att hamna på ett plagg! :D Jag vet inte om jag hinner vara med den här månaden, men ska göra mitt bästa. Har en idé som i vanlig ordning nog är lite för stor... ;)

Svar: Haha åh! Du får lära Vifslan att skvallra på henne ;) Ett plagg är helt korrekt gissat! En jeansjacka, närmare bestämt. Kan ju inte förstå att du lyckats komma på en lite för stor idé, det har du väl aaaaldrig gjort förr ;) Skämt åsido är det såklart alltid superkul när du hinner vara med, men brodera inte ihjäl dig!
Jenny

Klara

Nej, fortsätt gärna med vardagsinläggen. Trevligt att läsa.
Å, vad roligt att skymta hur du hör månadens söm. Är den en jeansjacka tro? Har själv också börjat på.

Svar: Vad kul att du tycker det! Och vad roligt att du kommit igång med Delsbosömmen! :D Helt rätt gissat med jeansjacka för min del, har som tur är inte överdrivet mycket kvar för jag börjar bli tokig på ärmar och knappar som är ivägen överallt!
Jenny

Fredrikapåvinden

Jag gillar verkligen den här typen av inlägg med lite av varje. Lite kattletande, trädgårdsfix och broderi. Väldigt fint att få kika in lite i ditt liv!

Svar: Vad roligt att höra! Ska försöka få in mer sådant framöver :)
Jenny

Helga

Åh getbäbisar! Katter är så störiga som ska skrämma en hela tiden 😂 en gång när vi sov över hos mina kusiner i Stockholm trodde vi katten sprungit ut och letade efter henne i kvarteret. Stressigt! Sen när vi kom in kom hon utsläntrande från ett av sovrummen...! Precis som inget hänt 😂

Svar: Hahaha åh! Känner så igen den där känslan när man är lättad och frustrerad på samma gång! 😂
Jenny

Linnéa

Katter och deras gömställen alltså! Mina katter är väldigt förtjusta att sitta under en fåtölj x)
Är mitt uppe i slutspurten på mitt examensarbete så det blir nog ingen landskapssöm denna månaden för mig.

Svar: Haha ja man blir ju tokig för mindre! När det kommer till just fåtöljen föredrar min som tur är att ligga i den istället för under, blir lite lättare att hitta! Väldigt förståeligt! Stort lycka till med examensarbetet :D
Jenny