Spontanblogg om mitt nya namn och en massa ångest

Hej hörrni! Smälter ni bort i värmen? Personligen så råkar jag bo i ett växthus till lägenhet där solen steker på från lunch till solnedgång. Inte så asnice tycker varken jag eller Kevät men jag försöker se det positivt och tar det som en anledning att alltid ha frysen fylld med glass!

Jag tycker det är rätt trevligt med det här mer vardagliga och spontana bloggandet och det är något jag helt klart vill hålla kvar i. Liksom låta inlägget växa fram alltefter jag skriver och låta det bli lite som det blir. Men jag saknar också de mer strukturerade och planerade inläggen och ska försöka leta mig ditåt igen. Den senaste tiden har det pågått en del som jag känner är för privat och sårigt för att dela med mig av riktigt än och det har satt kreativiteten lite ur spel. Jag vet inte om ni märkt av det så mycket men när jag har skrivit har jag känt mig väldigt distanserad, som att jag skriver men det är samtidigt inte riktigt jag. Äsch jag vet inte. Hur som helst känns det som att det är påväg åt rätt håll iallafall, så stay tuned för mer skapande och funderingar på bloggen snart igen! 
 
I skrivande stund är jag mitt inne i en stor och jätteglad ångestbubbla. Dubbla budskap där, jag vet. Grejen är att jag igår - efter närmare fem månaders väntan och flera turer med både Skatteverket och Riksarkivet - äntligen fick igenom mitt namnbyte! Från och med igår heter jag Jenny Rehnström och det känns så fantastiskt! Jag tänkte framöver ägna ett helt eget inlägg om mina tankar kring detta, men först ska jag ta tag i det där stora molnet av ångest som i flera år hindrat mig från att ansöka om bytet. Alla ändringar. Alla jag måste kontakta. Har skrivit en lång lista att beta av, men det känns som den aldrig tar slut. 
 
Egentligen hade jag tänkt ägna detta inlägget åt att visa upp några nya växter som fick flytta hem till mig förra veckan, men ärligt talat så orkar jag för tillfället inte resa mig ur soffan för att fota dessa. Ni får helt enkelt hålla till godo lite till! Istället tänker jag leta upp några andra gamla fina bilder att pryda detta inlägg med för att sedan svara på era senaste kommentarer. Är himla seg på det ibland, men ni ska veta att jag blir urglad när ni vill ta er tid att skriva några rader och komma med era reflektioner kring ämnena jag tar upp!
 
Ha det urfint i sommarvädret, och glöm inte att äta mycket glass! 
Helga

Grattis till namnbytet! <3 Jag är en Gunnarsson for lajf så därför kändes det himla fint och pirrigt när min man bytte och vi nu heter samma alla 3 (snart 4!) :) Hoppas du ber om hjälp med listan om du känner att det blir för mycket.

Svar: Tack! Jag kan tänka mig det, så mysigt att ha hela lilla klanen samlad under samma namn<3Listan gick över förväntan, jag fokuserade på de viktigaste sakerna och bestämde mig för att skjuta resten på framtiden. Jamenar vem bryr sig om det står fel namn på Ica-kortet ett tag? 🙄
Jenny

Alicia

Så fett med namnbytet! Ta vara på dig och ta det i din takt <3

Svar: Tack fina du!<3
Jenny

Hanna

Grattis till namnbytet från en annan Rehnström!😃

Svar: Tack! Så roligt, har faktiskt reagerat på ditt namn när du kommenterat tidigare :D
Jenny

Linnéa

Grattis till namnbytet!! Så kul att du äntligen genomfört det, tror att du har skrivit om att göra det så länge som jag har följt dig :)

Svar: Tack! Ja det är en önskan som hängt med länge nu, så glad att det äntligen är klart :D
Jenny