Norrlandsresan: Vägen hem

Dag 11: Östersund - Brålanda
22/8 80 mil
 
Det blev att åka hem. 
Jag kände mig klar nu.
Började dagen med superfrukost och påbörjade dagens långkörning. Genom Jämtland, Härjedalen och Dalarna. Det är verkligen svårslagen natur. Det finns allt. Djupa skogar. Stora idylliska sjöar. Fjäll. Alla gamla vackra hus. Alla fäbodar. Någon gång ska jag allt flytta norrut. 
Tog inte fram kameran på hela dagen. Bara körde och tittade.
Som det ska vara ibland. 
 
Ja, det blev sannerligen att åka hem. Några dagar kortare än väntat blev resan men jag kände mig som sagt klar. Jag var trött och längtade hem, saknade mina djur och min egna säng. Planen var egentligen att ta en sväng till Åre och sedan spendera en eller två dagar runt i Härjedalen som jag förälskade mig så mycket i under resan jag gjorde året innan (därifrån bilderna kommer!) för att avsluta med någon dag i orterna längs Siljan. Men jag var klar, och nu har jag ju också världens bästa anledning att åka tillbaka! 
 
Det blev alltså den väldigt ograndiösa, men ändå perfekta, avslutningen på min norrlandsresa. Raka vägen hem till min moder där jag möttes av grinig katt och en överlycklig hund. 
 
Det har varit så mysigt att få dela den här resan med er och genom det få uppleva den igen. Nästa vecka tänkte jag fortsätta rese-temat genom att dela med mig av mina tankar kring att resa ensam samt bjussa på mina bästa tips för just det. Har ni några frågor i ämnet får ni gärna passa på att ställa dem nu, eller så kanske ni har egna tips som kan hjälpa någon annan våga ta det steget? 
 

Vill du läsa mer om min resa?
Dag 8 - Stora sjöfallets nationalpark, del 1 och del 2 
Dag 11 - Vägen hem 
Norrland 2017
Jossan

Ååh, det var inte så långt inlägg! Sparade detta till sist att läsa av mina bloggar idag...
Men låter super inför nästa vecka! Jag tänkte försöka ta nån sån tur, så jag behöver lite tips och pepp inför det! :D

Skoj att ha följt med dig på din resa, här i bloggen. Måste verkligen ta mig längre norrut, in till fjällen jag med. Ser ju bara underbart ut! <3

Svar: Nej, det blev inte något annat än bilkörning den dagen så hade inte mycket att visa tyvärr! Så kul att du tänkt resa också, ska försöka peppa dig så mycket jag kan! :D
Jenny