I sybågen vecka 11

När jag sitter och skriver det här på onsdag kväll är jag så himla glad och pirrig. Idag var första riktiga vårdagen! Strålande sol, knallblå himmel, ljust på morgonen och hela 10 grader plus! Även om det blir vinter igen imorgon finns nu hopp om att våren är nära. 
 
Nu var det ju inte det vi skulle prata om, men högst viktigt sidospår måste jag säga! Jag tycker det är dags att kika lite snabbt på broderierna jag har igång just nu. Jag har i veckan sytt som en liten tok på min Anundsjösöm för att hinna klart den till helgen. Nu är det bara det som syns i sybågen kvar, så det ska inte bli några problem. Just det här projektet har blivit väldigt speciellt för mig på många sätt så jag vill inte visa allt för mycket än, men ni ska få se det färdiga resultatet i sin helhet tillsammans med alla mina tankar om det i nästa vecka! 
 
Ni var många som tyckte om Dalahästen när jag visade upp den för ett tag sedan, så himla roligt! Den har fått sig lite mer färg men har sedan fått ge plats till Anundsjösömmen istället. Ser dock fram emot att göra färdigt denna nu i tiden som blir innan det är dags för aprils söm! 
 
 

Vad har du för pågående projekt just nu?
Anundsjösöm - Broderi - Landskapsbroderi - Landskapssöm
bylijo.se

Dalahästar var verkligen fin.

Svar: Tack så mycket!
Jenny