Fyra fina saker från min helg

Hej hörrni! Den här veckan blev inte ett dugg som planerat men hur uselt den än började så avslutades den med en riktigt fin helg. Igår hade jag planerat in en riktig fixardag, ni vet när man äntligen tar tag i alla de där sakerna man behöver/vill göra men som aldrig blir av. Mamma kom till min hjälp och punkt för punkt tog vi oss igenom att göra-listan. Det städades, rensades, hängdes upp tavlor och piffades till hela dagen lång. Ett av huvudprojekten var att bygga om ett gammalt skåp till en kattlådemöbel att ha i badrummet! Det blev på samma gång mycket bättre och mycket gräsligare än jag hade tänkt mig, men nu står det där iallafall och det är grymt skönt med en avlastningsyta där inne, tidigare har jag bara haft en pall utöver handfatet. 
 
Jag tyckte det var rätt fint till en början men varje gång jag går in i badrummet ser det bara hemskare ut. Förhänget är ett par gamla gardiner som åkte upp för att de var färdigsydda och klara, jag tror helhetsintrycket kommer bli väldigt mycket bättre och mindre puttinuttigt efter jag fixat till enfärgade draperier och klätt om bänkskivan. Är lite sugen på att måla hela skåpet mörkblått också, men vi får väl se hur det blir med den saken! 
 
 
Tulpaner i massor är ledordet för min lägenhet just nu. Totalignorerar snön som yr utanför fönstret och fyller mitt hem med vår! Blev lite extra glad av den här fina kombon av ljusgult och rosa. 
 
Ni kanske minns att jag petade ner årets fröer förra helgen? Igår eftermiddag kikade första grodden upp och jag blir alltid lika spralligt glad av hur häftigt det är. Att ett frö, lite jord och lite vatten är allt som krävs. Kan ni tänka er att den där lilla rackaren på bilden ska förse sommarens alla pastasåser med krämig squash - känns som en dröm! 
 
Från en sak till något helt annat så har vi ju den där här ovan, som gör varje helg och varje dag lite finare. Han ligger för övrigt på en nytvättad matta, det ni! Har sällan känt mig så vuxen som när jag bokade en tvättid enbart för mina trasmattor, men jädrans så fräscht det känns när de är rena och fluffiga! 
 
Hur har er helg varit?
Johanna

Så fint skåp ändå, kommer nog bli jättebra när du piffat till det! Jag gillade iof sig det rosa också☺️🌸

Svar: Vad kul att du gillar det! Börjar tycka det är mer okej nu när jag vant mig, men någon sorts makeover lär det bli framöver :)
Jenny

Miss Baby Peaches

Älskar tulpaner! färgkombinationen var fantastisk!

Svar: Ja! Det är ju verkligen ett svårslaget sätt att få in våren lite i förskott :)
Jenny

Helga

Jag vill se mer bilder av djuren! 😉 vi har också haft fixarhelg men hunnit med lite utflykt också 😊

Svar: Haha, det ska bli! ;) Låter som en superhärlig helg! Har blivit på tok för lite utflykter för min del här i vinter, får se till att bättra på det framöver :)
Jenny

Fredrikapåvinden

Jag tycker kattlåde-skåpet blev hur gulligt som helst! Vilken lyxig toalett för missen! Och så fint och vårigt inlägg med tulpaner och groddar. Exakt vad jag behövde börja min morgon med! Tack! <3

Svar: Vad kul att kunna förgylla morgonen lite!<3 Är galet nöjd med kattlådeskåpet även om jag är lite tveksam till utseendet, härligt att höra att det inte är gräsligt iallafall! Börjar faktiskt tycka det är mer okej igen nu när jag vant mig lite, och viktigast av allt så verkar Tilda vara nöjd!
Jenny