Angående landskapssömmen juni/juli

Hej allihop! 
 
Jag hoppas ni har en urhärlig sommar och därför knappt märkt av min frånvaro! Det var väldigt oplanerat men senaste tiden har jag varken lyckats hitta ork eller tid att skriva. Sak efter sak har tagit min uppmärksamhet. Både superroliga och skitjobbiga saker, planerade och oplanerade. Jättesnart är jag dock tillbaka som vanligt igen, förutsatt att inget mer börjar strula! 

Eftersom jag inte haft möjlighet att hänga här med er har jag heller knappt hunnit börja kika åt Hallandssömmen, och än mindre börjat planera för nästa månads tema. Därför har jag bestämt mig för att Hallandssömmen får sträcka sig över juli också, det är ju trots allt en på tok för rolig söm för att inte lägga mer tid på! 
Det blir alltså inget samlingsinlägg imorgon och heller ingen ny presentation på tisdag utan nästa datum att hålla koll på är 25 juli då det är sista inlämning för Hallandssömmen.
 
Njut i solen (eller skuggan för den delen, om du är lik mig) så hörs vi snart igen! 
 
 
Alicia

Klokt att du tar vara på dig och gör justeringar! Och bra för mig som heller inte har hunnit med under juni. En tvåmånaderssöm för semestertiderna känns bara helt rätt :) Ha det så fint Jenny!

Svar: Ja men precis, det känns ju som det ändå var rätt bra timing såhär vid semestertider :) Hoppas du får mer tid och ork i juli för det är alltid lika spännande att se vad du hittar på! :)
Jenny

Linnéa

Jag började fundera på när du skulle lägga upp ditt bidrag, men jag tänkte väl att du skulle skriva något snart. Men det låter som en bra idé att skjuta upp det om du har haft annat viktigare för dig! På sätt och vis är det skönt för min del, för jag gillade verkligen inte det jag gjorde och kände inte att jag skulle ha tillräcklighet med tid för att börja på något nytt innan deadlinen. Så nu har jag tid att göra en helt ny :D