Samlingsinlägg juni & juli - Hallandssöm

Godmorgon solstrålar! Två månader skramlar förbi snabbare än man kan tänka sig, men nu är det iallafall dags att kika på vad för Hallandssömmar som knåpats ihop ute i stugorna! Okej så jag ber om ursäkt för denna udda inledning men jag gick på semester för några timmar sedan och tydligen sätter sig glädjen på mina ordval...
Nåja, jag har inte så många bidrag att dela med mig av den här gången men jag kan förvarna om att det är ett gäng riktigt häftiga, kreativa och minst sagt fantastiska sådana ni ska få skåda idag! 
 

 
Klara slog till med två bidrag och det första är denna Fröllingestjärna utskuren i trä. Jag måste erkänna att jag är lite avundsjuk över att det inte var jag som gjorde denna, tycker den är helt galet vacker med sina abstrakta bottensömmar! 
 
Julia använde sig av en helt annan teknik men var minst lika kreativ. Hon inspirerades av Hallandssömmens klassiska symboler och komponerade ihop dem med utgångspunkt från Hallands kustlinje! Blir så sjukt sugen på att sätta ihop något liknande virrvarr-mönster att brodera, så himla fint! 
 
 
Klaras andra bidrag blev schablontryck på en himla smart tröja där man kan anpassa utseendet genom att lägga till eller ta bort mittpanelen. Även det här blev en stor inspiration för mig och jag har just nu sån himla lust att trycka vackra mönster på varenda klädesplagg jag äger! 
 
Man kan ju verkligen säga att detta inlägg blev en hylling till Klara då även mitt eget bidrag ju är inspirerat av ett av hennes tidigare alster! 
 
 

Sådär ja! Det summerar denna dubbelmånaden och om prick en vecka avslöjar jag vad vi ska inspireras av i augusti. Kan hinta om att det blir en rolig och lite udda söm som på flera sätt skiljer sig från tidigare månaders!
 

Är du sugen på mer? 
Info om projektet Landskapssömmen
Januari: Järvsösöm - presentationsinlägg och samlingsinlägg
Februari: Blekingesöm - presentationsinlägg och samlingsinlägg
Mars: Anundsjösöm - presentationsinlägg och samlingsinlägg
April: Svartstick - presentationsinlägg och samlingsinlägg
Maj: Delsbosöm - presentationsinlägg och samlingsinlägg
Juni - Juli: Hallandssöm - presentationsinlägg och samlingsinlägg
Augusti: Jämtlandssöm - presentationsinlägg
 
Hallandssöm - Landskapsbroderi - Landskapssöm
Grahnslöjd

Verkligen hög kvalitet på bidragen, fantastiskt fina!! Just nu önskar jag mig långt hår, isf skulle jag också broderat ett sånt superfint hårspänne!

Linnéa

Vad många fina bidrag det blev det dessa månader :)