Tankar om helgen och en överhettad hjärna

Hej hörrni! 
Det har ekat lite tomt här de senaste dagarna och det beror helt enkelt på väldigt optimistisk planering. En himla rolig men också väldigt intensiv helg gjorde att jag fick ta igen den missade återhämtningen nu i början av veckan. 
 
Då det var himla lugnt på jobbet lyxade jag till det med långhelg så i torsdags blev det att packa in djur och tvätt i bilen för att åka mot Dalsland. Fredagen började med halvkaosig morgon, sådär som det blir när fem hungriga djur ska ha mat medan en själv knappt vaknat, följt av storhandling och hemmafix i form av tvätt, matlagning och hundpromenerande. När mamma kommit hem for vi iväg till Lidköping för något så sällsynt som ett restaurangbesök! Trevligt, men också något som tack vare min sociala fobi är oerhört energikrävande. Därav att vi åkte till Lidköping, i städer närmare hemma är det i dagsläget nästan omöjligt. 
 
Lördagen hade också en rolig men mentalt krävande aktivitet inplanerad, nämligen en skogsutflykt med ingen mindre än Julia! Hon var precis lika trevlig som hon ger sken av i bloggen men ändå är det ju alltid nervöst att träffa någon för första gången. Dagen bjöd iallafall på solsken och perfekt promenerarväder följt av lite sightseeing kring mitt fina Hunneberg. 
 
På söndagen åkte jag hem redan på förmiddagen men istället för att vila satte jag igång med städning och förberedelser för min Blekingesöm. Med facit i hand hade jag behövt den där eftermiddagen i soffan med avstängd hjärna och jag skulle heller inte planerat in två, för mig, så stora saker på en helg. Men men, efter några trötta dagar är jag på banan igen och hjärnan blir inte helt geggig så snart jag försöker skriva! Inte en enda bild tog jag heller, så inlägget får illustreras av en vinterkväll för sisådär ett år sedan. 
 
Hur var er helg? 
Julia

Åh jag blev så glad att du ville ut och traska med mig! Mysigt! Men jo, men jag förstår verkligen att det var en utmattande helg med massor av sociala aktiviteter som tar energi.

Svar: Och jag blev så himla glad att du frågade! Var supermysigt, vi får göra om det här framåt våren tycker jag :)
Jenny