Samlingsinlägg februari - Blekingesöm

Det är redan den 28:de och eftersom det är februari innebär det att vi går in i första vårmånaden imorgon, hurra! Men först ska vi kika på alla fantastiska Blekingesöms-tolkningar som kommit in! Mycket akvarell blev det den här månaden och visst passar det ypperligt till Blekingesömmens färgskiftningar? SÅ kul att se den stora variationen vi alla fått med samma ursprungsinspiration. Men, nog pratat nu va? Vi kikar på bidragen istället! 

Klara körde på dubbla tekniker den här månaden! Först ut en blommig akvarell inspirerad av bilden med de starka oblekta färgerna i presentationsinlägget och sedan fick en kökshandduk med ett litet hål en fantastisk lagning i form av en klassisk Blekinge-nejlika! 
 
Julia tog fasta på sin stora växtkunskap och målade mer detaljerat de blommorna hon såg i Blekingesömmen. Med tusch och akvarell blev det ett underbart vårigt bokmärke! 
 
 
Alicia inspirerades av sina kitschiga Beswick-hundar och förevigade den ena i ett färgsprudlande broderi! 
 
Mamma Lena blev inspirerad av partierna i Blekingesömmen där två färger används samtidigt så dessa flyter in i varann. Tolkat i en färgsprakande akvarell! 
 
Karin har gjort ett fodral till en brandfilt! Himla smart att göra något så tråkigt till ett konstverk måste jag säga, det skulle bli en födelsedagspresent och nog måste den blivit uppskattad! 
 
Jag själv tolkade temat genom att piffa till en tråkig tröja med blommor och en abstrakt ren! 
 

En underbar samling som verkligen kickar igång vårkänslorna! I mars ska vi fortsättningsvis inspireras av växtlighet, men mer än så avslöjar jag inte än! Redan på lördag är det dags för nästa temasläpp dock, kika in då vettja!
 

Är du sugen på mer? 
Info om projektet Landskapssömmen
Januari: Järvsösöm - presentationsinlägg och samlingsinlägg
Februari: Blekingesöm - presentationsinlägg och samlingsinlägg
Mars: Anundsjösöm - presentationsinlägg och samlingsinlägg
April: Svartstick - presentationsinlägg och samlingsinlägg
Maj: Delsbosöm - presentationsinlägg och samlingsinlägg
Juni - Juli: Hallandssöm - presentationsinlägg och samlingsinlägg
Augusti: Jämtlandssöm - presentationsinlägg
Blekingesöm - Broderi - Landskapsbroderi - Landskapssöm
Lena

Så fina bidrag! Tycker det här projektet är hur kul som helst! 😁

Linnéa

Så fina bidragen blev :) Hann inte skicka in mitt bidrag, eftersom jag låg sjuk hela helgen. Så ser verkligen fram emot det nya temat :)

Svar: Eller hur! Vad tråkigt att höra, hoppas du mår bättre nu!
Jenny