Ett par pågående projekt

Hej hörrni! 
Nu var det ju ett tag sedan vi kikade på lite pågående projekt, så varför inte fira in helgen med just det?

Förra helgen satte jag mig äntligen och ritade! Jag har varit sugen på att plocka upp pennorna igen den senaste tiden men det har inte blivit av. Tills nu då! Kändes så himla kul, och när jag väl kom igång började tankarna spinna iväg och jag har redan flera bilder på kö som vill ut. 
 
På bilden syns för övrigt mina favoritpennor! Fineliners från Staedtler och Mangaka Flexible från ZIG Kuretake. Den sistnämnda är superhärlig att rita och skriva med, nästan hela spetsen är hård utom den yttersta tippen som är mer följsam likt en brushpen. Det ger mjukheten från en brushpen samtidigt som man har precisionen från en fineliner. Varsågoda för tips! 

Broderiet jag visade för ett tag sedan fick ta en ganska lång paus när jag sydde på Järvsösömmen, men nu är det på gång igen och borde bli klart den här veckan. 
 
Hur går det med Blekingesömmen undrar ni kanske? Inte alls än så länge faktiskt. Har en idé jag vill göra men har inte helt listat ut hur jag ska genomföra den än. Tänkte ta tag i det under nästa vecka iallafall! 

Vad har ni för pågående projekt just nu?
Linnéa

Vilken underbar färgkombination mellan tyget och broderigarnet :D Vet inte hur jag skall göra med Blekingesömmen, blir kanske samma konstart som jag gjorde Järvsösömen i.
Just nu stickar jag bara på koftan Sansa :) Skall antagligen även börja sticka ett par vantar som min gamla lärare designade för #delavanten.

Svar: Men visst?! Tycker om den så himla mycket, även om det känns lite väl höstigt för vårkänslorna som börjar bubbla. Låter som du har fullt upp med roliga projekt! :)
Jenny

Liselotte

Vilket fint hjärta. Jag har nu börjat med Blekingesöm. Jag har dock inte kombinerat ihop den själv utan det är en kudde i lintyg med ritade mönstersom jag köpte av Fingerfärda på syfestivalen i augusti. Efter behag heter den. Jag kan dock välja stygn och färger själv.

Svar: Det låter spännande! Ska bli kul att se :)
Jenny