Hej och vi ses snart igen

Hej hörrni! 

Jag vill börja med ett stort jäkla varmt tack och ett förlåt. Jag bara försvann, jag vet det, och det har värmt så mycket att flera av er hört av er via kommentarer och mail och frågat hur jag mår. Om något hänt. Jag uppskattar er alla otroligt mycket och jag är ledsen att jag inte alltid orkat svara. 
För sanningen är att på tok för mycket hänt. Inget jättestort men hela året har varit sak efter sak. Så fort jag trott jag återhämtat mig och kommit tillbaka på banan har nästa skitgrej kommit som ett slag i ansiktet. Jag kände att jag tog slut. Att jag tog slut precis innan den stressigaste tiden på året, där jag behövde vara på topp. Det var helt oplanerat men en dag loggade jag ut och som en tyst deal med mig själv visste jag att jag inte skulle komma tillbaka förrän 2019. Jag har dock haft det här inlägget i bakhuvudet i de snart fyra månader som gått sedan dess. Någon sorts förklaring till er. Inte ett hejdå men snarare ett vi ses snart igen. Kanske här, kanske någon annan stans. Jag har inte riktigt bestämt mig än. Men jag kommer tillbaka. Snart. 
 
Under sommaren höll jag bloggen vid liv endast för landskapssömmens skull, men till sist gick inte det heller. Jag är obeskrivligt ledsen att jag inte rodde projektet i hamn enligt planen, att det inte fick sitt värdiga avslut. Knappt ett avslut alls. Det kom att betyda så mycket och jag lärde mig så galet mycket. Inte bara om historia, tekniker och brodöser utan kanske främst om mig själv. Jag hittade en glöd jag trodde jag tappat bort, kände ett sånt driv för att ta vara på och föra vidare denna bortskuffade del av sveriges historia. Jag har pushat mina egna gränser och i landskapssömmens namn skapat minnen för livet. 
Jag hoppas att ni också hittat något att ta med er, annars får ni en ny chans under nästa år när jag planerar att utforska sömmarna på ett helt annat sätt. 
 
Nåja. Jag ville mest säga ett snabbt hej. Ett hej och ett livstecken. Jag är som sagt snart tillbaka på riktigt, jag lovar. Vi hörs! 
grahnslöjd

Vad jobbigt att du inte mått bra! Sköt om dig och kom ihåg att det viktigaste är att ta hand om sig själv, kram!

Svar: Tack fina du <3
Jenny

Linnéa

Åh vad jag saknat dig Jenny i etern! Blev nästan lite gråtfärdig när jag såg att du lagt upp något igen. Jag förstår helt och hållet varför du har tagit en paus. Det är viktigare att man tar han om sig själ än att man försöker vara tillgänglig för andra när man verkligen egentligen inte orkar. Har varit där också där när allt var skit och det bästa jag gjorde då var att göra slut med allt som tog min energi ifrån mig. Längtar att få höra mer från dig och vad du tänker hitta på!

Om du vill prata så vet du hur du kontaktar mig <3

Svar: Men hjälp vad fint att höra <3 Tack bästa du, och visst har du helt rätt - man måste sätta sig själv först.
Jenny

Annika

Hej igen! Kul att höra från dig igen, livet är sådär ibland. Man måste sköta om sig själv i första hand. Sen kommer man tillbaka starkare <3

Ha en bra jul och nyår nu! kram

Svar: Visst är det så, tack detsamma fina du <3
Jenny

Alicia Sivert

<3!

Svar: <3<3
Jenny

Wilda

<3

Svar: <3<3
Jenny

Klara

Vad roligt att se ett inlägg från dig igen. Hoppas livet är lite lugnare med skitsaker nu. Ta det lugnt och ta hand om dig under jul och nyår.

Svar: Tack detsamma! <3
Jenny

Beatrice

Insåg nu när jag tittade efter att det gått ännu längre än jag trodde sen du la upp sist, och det gör mig lite ledsen att jag själv mått så dåligt att jag inte orkat märka nåt. Men jag hoppas du börjar må bättre igen, så kan vi kanske båda starta 2019 lite piggare? Kram <3

Svar: Det tycker jag låter som en fin idé, att vi båda kan få gå in i 2019 med lite ny energi!<3
Jenny