En vårig fredagskväll

God kväll får man väl säga, eller god morgon om ni läser detta först imorgon. 
Efter jobbet idag for jag iväg till Dalsland och där möttes jag av en vårblommekryllande trädgård som såklart fick förevigas i det sista kvällsljuset och med de sista stapplande batteriprocenten på kameran. I förrgår fotade jag till några kommande inlägg och såg att batteriet närmade sig noll, tror ni jag valde att ladda då? Nä precis, jag tänkte som vanligt "äsch det håller ett tag till". När ska man lära sig egentligen?
 
Nåja. Jag hann ju iallafall dyka ner bland påskliljorna.
 
Och vitsipporna som redan hade sagt godnatt.
 
Hack i häl hade jag såklart denna. Han var så sprallig att han varken hade tid att sitta ordentligt eller hålla tungan rätt i mun. 
 
Chefen höll koll från fönstret. Pluspoäng till den som hittar både Matilda och Ellen! 
 
Är det detta som är Scilla? Lyckas aldrig riktigt lära mig den.
 
Hundrumpan underhöll sig med att leta godis. Väldigt effektivt de stunder då man inte vill ha en närgången hundnos framför linsen eller någon som gräver i ens rygg när man ligger på mage för att plåta småblommor. 
 
"Fast hej hallå vänta lite, om du ändå sitter där på gräsmattan kan du ju klappa mig"
 
Okejdå. 
 

Hur spenderade du fredagskvällen? Var det nästan sommarvärme hos dig också idag?
Linnéa

Jag tror att jag ser en katt i varje fönster ;) Det var rätt så varmt under eftermiddagen, men det försvann innan kvällens intåg. Tror solen behöver kommer lite högre till på himlen, innan värmen stannar kvar längre. Fredagskvällen spenderades tillsammans med min pojkvän och några avsnitt av Outlander.

Svar: Poäng till dig! Låter som du hade en härlig fredag då :) Värmen stannar ju inte så länge än nej, men känns ändå så härligt att det är ljust länge igen tycker jag :D
Jenny