En ny väg i livet, eller: Hey - I'm back!

Alltså åh, jag vet inte hur många gånger jag har påbörjat det här inlägget nu! Livet har varit helt galet de senaste veckorna vilket är anledningen till min frånvaro här på bloggen och jag har varit så peppad på att berätta för er men inte vetat riktigt vad, om eller hur mycket jag ska säga. Men det är lika bra att jag bara delar med mig av allt, för det läskiga med att berätta saker är ju att lika många också får reda på ifall det sedan inte blir av eller misslyckas. Men det fina i livet är väl att man alltid kan ändra sig. Det är den inställningen som fått mig att våga över huvud taget, kanske går det åt helvete eller kanske har jag ändrat mig om ett år och insett att jag vill ta livet i en helt annan riktning. Och då är det okej, då har jag iallafall vågat försöka. 
 
Vad är det då jag hintar så mycket om? Jo, ha tålamod så kommer jag till det strax. Först lite backstory. 
Vid årsskiftet hade jag något utav en livskris i lightversion vilket slutade med att jag satte upp några mål för mig själv. Saker jag kände inte var tid att ändra på direkt men kanske senare i höst eller under 2019. De där framtidsmålen lugnade mig för stunden men snart började det klia i hela kroppen. Jag kunde inte tänka på något annat tills jag för 19 dagar sedan bestämde mig för att det tamefan fick vara nog - de där planerna kunde väl lika gärna börja med en gång istället för om ett halvår?
 
Sagt och gjort. Jag kommer börja satsa mer seriöst på mitt skapande och bloggen. Senare i sommar kommer jag bland annat lansera webshop, börja göra beställningsarbeten och börja jobba lite mindre på mitt dagsjobb. I söndags raserades dock hela min perfekta tidsplan men jag har sedan dess brutit ihop och tagit mig upp igen, för ärligt talat - hur ofta fungerar plan A felfritt? Nu är det dags att formulera ihop en plan B och köra på den istället! Men oavsett när eller hur hela den här bollen kommer i rullning är jag hur taggad som helst och jag har så mycket projekt jag vill sätta tänderna i att jag vågar lova att det kommer hända mycket spännande här inne det närmsta året! 
 
Hela året har jag gått som i en dimma och när jag tillslut började nysta i allt det här jag nämner ovan har så mycket annat i mitt liv jag varit missnöjd med börjat klarna de också. Jag har bland annat skrivit ihop ett brev som kommer ge antingen ett avslut eller en nystart, men i vilket fall som helst resultera i ett klart besked och ett lugn. En annan helt revolutionerande grej är att ett par små justeringar i mitt instagramflöde lett till en acceptans av min kropp jag aldrig varit ens i närheten av förut. Detta kräver dock ett helt eget inlägg känner jag. 
 
Sammanfattningsvis har jag inte riktigt hunnit med bloggen det sista då jag helt håller på att kasta om mitt yrkesliv, mitt privatliv och min självbild. Jag har inte riktigt landat på någon utav punkterna än så jag vet inte riktigt vart något kommer sluta, men jag känner ingen brådska med det heller - det är rätt skönt att flyga fritt ibland. 

Helga

Så spännande och peppigt! Heja dig Jenny!

Svar: Tack Helga! :D
Jenny

Linnéa

Vad spännande! Ser framemot att få ta del av vad du hittar på framöver ^^

Svar: Åh vad kul att du tycker det!
Jenny

Finurliga fröken

Men wow! Det låter otroligt spännande och det ska bli så roligt att få följa med på resan och höra mycket mer om det. Stort lycka till! Kram

Svar: Vad roligt att höra! Tack så mycket! Kram
Jenny