Katter, kakelugnar och trötta hjärnor

Hej hörrni! 
Alltså jag har varit så konstig de senaste veckorna, och det är därför jag inte har bloggat. Det har varit väldigt mycket på jobbet och jag har till stor del nya arbetsuppgifter och ett helt nytt ansvar. Klart hjärnan blir stressad och säger ifrån. Förutom trötthet, skev tidsuppfattning och extra ångest som brukar komma som ett brev på posten under stressiga perioder har jag i princip tappat min självkontroll. Det har lett till några dåliga, men ändå flest bra saker faktiskt så jag tror jag ska låta den pausa ett tag till. Istället för att övertänka och dividera allting fram och tillbaka har jag bara kört på när jag fått ett infall och det har varit sjukt befriande. 
Nå, nog om det. Jag tänkte vi kunde kika lite på vad jag haft för mig under de här veckorna jag varit borta!
 
Den där självkontrollsbristen gällde även på djuraffären där jag bara inte kunde motstå en liten kattmyntafylld flamingo. Fortsätt gärna så, hälsar Matilda.
 
Jag har som vanligt beundrat kvällssolen genom mina fågelgardiner. Tidigare och tidigare varje dag. 
 
Fast det är ju rätt fint även efter att solen sagt godnatt.
 
En fredagskväll spenderades hemma hos min moder där vi skulle karva pumpor! En av mina favvo-konstnärer Sam Larson hade gjort i ordning ett gäng mallar så varför inte sparka liv i den gamla traditionen tänkte jag. Turligt nog tyckte mamma samma sak. 
 
Dagen efter såg jag en liten lapp utanför Ica där det annonserades om slöjdmässa. Ytterligare en dag senare blev det ju alltså att pallra sig in i bilen för en tur till Sollebrunn. Där köpte jag det kanske finaste jag någonsin sett, en liten kakelugn!!!! 
 
En liten sneakpeak till får ni, men sen tänkte jag att vi pratar mer om den där mässan en annan dag. 
 
Jag har inte bara kollat på andras slöjdande utan även skapat lite själv! Det här ytterst suddiga hörnet får duga tills jag hinner fota den ordentligt. 
 
Avslutningsvis har jag hängt ännu mer med den här tokan, som tycker det är mycket mysigt att gosa med salt- och pepparkaret. Inser också att jag i princip slutat ta kort på Kevät sedan jag skaffade en liten fluffig katt, får ta och ändra på det! 
 
Nu vill jag veta, vad har ni haft för er den senaste tiden? 

Finurliga fröken

Jag har börjat en kurs för att öka min självkänsla och nu är jag hemma med sjuk pojke.
Hoppas du snart mår bättre och kan stressa ner. Kram

Svar: Ja jag har läst om den på bloggen, låter spännande minst sagt! Hoppas pojken kryar på sig snart!
Jenny

Linnéa

Vilken liten söt kakelugn! Och vad söt lilla Matilda är med huvudet mellan peppar och saltkaret xD Hoppas att du mår bättre snart :)

I veckan har jag handlat lite julklappar och köpt lite saker till mina katter som flyttar in nästa helg :D Sen har jag haft ångest över kursen vi läser i skolan och den kommande kursen :/

Svar: Eller hur!! Åh vad mysigt med julklappar och katter! Och vad mindre mysigt med ångest, hoppas den vänder och att kurserna går bättre än vad det känns nu!
Jenny

MikkisExtravaganza

Kakelugn! 😍

Svar: Ja 😍
Jenny

Fredrikapåvinden

Va fint att få läsa vad du haft för dig på sistone! Ser ut att vara mycket fint trots stress! Broderiet ser ju hur fint ut som helst och den lilla kakelugnen är ju bara för söt! Hoppas det blir lugnare i livet snart! Själv har jag haft vävning och teori i skolan, jobbat med bloggen, läst och tagit fram mina julsaker!

Svar: Låter mysigt med vävning, bloggjobb och julsaker! Såg att du och Greta tagit jullov nu, hoppas du har det urmysigt och att du kommer kunna vila upp dig efter stresshösten! God jul!
Jenny