Två nya bokmärken

Vilket svårt tema den här månaden! Geometri. Jag har faktiskt inte alls känt mig inspirerad av temat utan mest försökt komma på saker jag vill/behöver göra som skulle kunna kopplas till geometri. Där i början av månaden när det fortfarande var vinter den största delen av tiden var jag inne på att sticka en mössa, men när solen värmde mer och mer och jag fortfarande inte ens påbörjat den var det inte lika lockande längre. Min nästa tanke var att göra något sorts tidningsställ men där har jag inte kunnat komma på någon konstruktion jag verkligen fastnat för. Min nästa tanke var att måla, närmare bestämt att måla om en bricka samt piffa till några krukor. Det hann dock inte ske för förra veckan när jag var hemma och sjuk satte jag mig och började kladda ihop vad som senare skulle bli två bokmärken och efter en lång inledning är det just dessa jag ska visa upp som mitt bidrag! 

På den första ritade jag upp cirklar och lekte sedan med olika mönster innan den fick ett flätat snöre i vårpeppiga färger. Den andra blev.... Ja iallafall något! En färggrann historia med en tvinnad snodd.
 
Den med cirklarna blev jag rätt nöjd med och jag är sugen på att göra något liknande igen fast vara lite noggrannare. Den andra tippar jag på kommer få bo i någon dammig bok som öppnas sisådär en gång var tionde år, men även sådana ska väl ha bokmärken tänker jag! 
 
 
Har ni skapat något till månadens tema?
Grahnslöjd

Snyggt! Min favorit är absolut den som du tycker ska bo i nån dammig bok;) Tycker att den blev jättehäftig!:)

Svar: Tack! Vad kul att du gillade den, jag tror mitt eget missnöje främst beror på att den blev så galet olik tanken jag hade från början. :)
Jenny

Linnéa Elisabeth

Åh så fina! Bokmärken är ju tacksamt att göra pga man kan ju inte få för många!? Kan ju i och för sig ha att göra med att jag har en förmåga att tappa bort dem.. Men ändå!
Och jag måste faktiskt hålla med Grahnslöjd här ovan, prick-bokmärket är vackert men den andra är strået vassare i mina ögon! Tänk så olika man egentligen uppfattar saker. Något man borde vara bättre att ta i beaktning när man själv blir missnöjd med något man gör. :)

Svar: Tack så mycket! Men eller hur, jag lyckas alltid tappa bort dem så får man ta något random kvitto eller annan pappersbit - inte alls lika kul ju! Tycker det är kul att ni gillade den andra Jag tror och hoppas att den kommer växa i mina ögon också, tror missnöjet mest beror på att den inte alls blev som jag hade tänkt mig.
Det är verkligen något man borde bli bättre på, precis som du säger! Tänker att ett bra steg där är att faktiskt visa upp det som blir misslyckat, hur svårt det än kanske känns.
Jenny

Finurliga fröken

Jag tyckte dom blev jätte fina. Båda två. Och jag blev själv sugen på att göra bokmärken. Jag har också skapat. Gjutit i betong för första gången någonsin! Kram

Svar: Tack så mycket! Jag brukar pilla ihop bokmärken när jag inte riktigt vet vad jag ska göra. Det är så perfekt då det både är litet (=går rätt snabbt), användbart och helt fritt för att skapa efter känsla :) Vad kul att du testat betong, det är ett så häftigt material.
Jenny

Mikaela

Måste ta tag i att göra bokmärken, så bra grej! Jag lämnar de oftast uppslagna, lägger i en penna, ett kvitto vad som än är närmast till hands! Tycker de blev jättefina!

Svar: Jag brukar också rycka tag i närmsta pappersbit fast pennor låter dock sjukt klumpigt, haha! Har haft ett himla dåligt läsflow de senaste åren när det kommer till fysiska böcker, så det blir att jag bara börjar en massa böcker men aldrig läser klart dem. Krävs en himla massa bokmärken med andra ord!
Jenny

Sofia

Fina och inspirerande. Njut av dagen! Kram från Zurich //Sofia ( www.sofiacm.com ) ps. kolla in mitt home office idag.

Wilda

Åh vad kul att du ändå hann skapa något! Perfekt att göra bokmärken ju! Tänkte också länge på att måla i små cirklar och kvadrater så det är ju extra kul att du faktiskt gjorde det! Gillar att cirklarna har olika storlekar och att de liksom rymmer egna världar inuti.

Svar: Men visst, är så glad över det själv! Har faktiskt påbörjat kilrams-amplar efter inspiration från dig också, men de hade så fula märken på så måste måla dem innan jag kan hänga upp :) Är så glad för den genialiska idén du kom på!
Jenny

Alicia

Åh vad fint! Jag gillar hur du inte bara lekt med innehållet utan även storleken på cirklarna. Blir lite som en karta över planeter i något främmande solsystem. Fin materialkombo också med de regelbundna formerna och mjukare snörena, det svartvita mot vårfärgerna. Tycker du löste ett klurigt tema bra!

Svar: Tack så mycket! Tänkte själv när jag ritade att de påminde om planeter så lite extra kul att du påpekade det. Blev nu plötsligt himla sugen på att göra något solsystems-inspirerat, får spåna vidare på detta! :D
Jenny

Johanna

åh så fina!? bkev sjukt sugen på att pyssla ihop något fnt bokmärke själv, istället för en pris-etikett som jag har nu...

Svar: Tack så mycket! Det tycker jag verkligen du ska göra då :D
Jenny

Ruth | HungryHeart.se

Grymt snygga!! Åh vad du inspirerar mig att göra egna bokmärken. Folk brukar prata om sockmonstret som ser till att sockor försvinner, men hemma hos mig tror jag att monsterna äter bokmärken minsann! =D

Svar: Tack så mycket! Vad kul att kunna inspirera :D Du får se till att knåpa ihop så många att bokmärkes-monstren inte hinner med helt enkelt ;)
Jenny