Två nya bokmärken

Vilket svårt tema den här månaden! Geometri. Jag har faktiskt inte alls känt mig inspirerad av temat utan mest försökt komma på saker jag vill/behöver göra som skulle kunna kopplas till geometri. Där i början av månaden när det fortfarande var vinter den största delen av tiden var jag inne på att sticka en mössa, men när solen värmde mer och mer och jag fortfarande inte ens påbörjat den var det inte lika lockande längre. Min nästa tanke var att göra något sorts tidningsställ men där har jag inte kunnat komma på någon konstruktion jag verkligen fastnat för. Min nästa tanke var att måla, närmare bestämt att måla om en bricka samt piffa till några krukor. Det hann dock inte ske för förra veckan när jag var hemma och sjuk satte jag mig och började kladda ihop vad som senare skulle bli två bokmärken och efter en lång inledning är det just dessa jag ska visa upp som mitt bidrag! 

På den första ritade jag upp cirklar och lekte sedan med olika mönster innan den fick ett flätat snöre i vårpeppiga färger. Den andra blev.... Ja iallafall något! En färggrann historia med en tvinnad snodd.
 
Den med cirklarna blev jag rätt nöjd med och jag är sugen på att göra något liknande igen fast vara lite noggrannare. Den andra tippar jag på kommer få bo i någon dammig bok som öppnas sisådär en gång var tionde år, men även sådana ska väl ha bokmärken tänker jag! 
 
 
Har ni skapat något till månadens tema?