Precis just nu

Precis just nu ligger jag nerbäddad i soffan under en ullpläd med en spinnande katt ihoprullad som en kanelbulle på bröstkorgen och en glad hund vid fötterna. Mys! 
 
Precis just nu känner jag mig trött efter en lång dag. En lång vecka. Dagarna har gått helt galet segt bara för att jag vet att det är sista veckan innan julledighet! 
 
Precis just nu är jag glad över att jag har så himla fina människor omkring mig. Jag känner mig ofta ensam, men sista tiden har jag verkligen blivit påmind om att jag är omgiven av en hel drös fantastiska personer. 
 
Precis just nu är jag nervös över lördag då jag ska hem till min far och äta middag. Även om han och jag har en bättre relation nu än vi haft på minst 12 år kommer alltid en klump i magen och gamla minnen tillbaka när jag ska åka dit. 
 
Precis just nu längtar jag efter jul! Det var många år sedan jag längtade så här mycket efter julen, men så var det också många år sedan jag såg till att den var så här kravlös och lugn. Aldrig mer julstress alltså! 
 
Precis just nu är jag sugen på jansson med trattkantareller och brie! Fick den snilleblixten för några veckor sedan och har i princip dregglat sedan dess, hur fantastiskt låter det inte?! Obs på att det är istället för ansjovis, låter rätt äckligt om man skulle kasta in fisk i mixen också. 
 
Precis just nu ska jag leta upp några härliga bilder till det här inlägget och sedan dra på ett avsnitt Gilmore Girls till innan det är dags för kvällspromenad. 
 
Listan hittade jag hos Fredrika
 
 Vad gör du precis just nu?
Lena Å

Precis just nu sitter jag och tänker på vad du och extradottern ska tycka om era julklappar 😊 Många år sedan som jag såg fram emot jul så här mycket. ❤️

Linnéa

Precis just nu håller jag på att dricka te och räknar på hur många maskor jag skall lägga upp på ett nytt projekt ;)

Svar: Låter som en väldigt härlig syssla! :D
Jenny