Bloggåret 2017: Juli - December

Då var det dags att kika på årets sista sex månader, missade ni första delen kan ni läsa ikapp här
 
 
I juli bloggade jag inget alls. Något jag dock gjorde var att lite spontant adoptera en katt vilket jag hade galen ångest över i ett par veckor men sedan inte ångrat en sekund. Jag höll också på att planera min norrlandsresa för fullt!
 
 
 
 
I augusti blev det knappt något bloggande heller. Vad som dock hände var att jag åkte på min norrlandssemester! 457 mil. Till Kiruna och vidare och sedan tillbaka söderut igen. När jag väl uppdaterade hade jag iallafall kommit hem från resan, semestern drog sig mot sitt slut och jag hade varit med om ett väldigt jobbigt avsked. Allt detta berättade jag om här. Jag klämde också in ett besök på symässan i Göteborg samt presenterade min lilla Matilda
 
 
 
 
September var en fin månad. Jag kände att sommaren var över efter min semester och började genast med höstmyset. Jag skrev ett inlägg som ligger mig väldigt varmt om hjärtat, nämligen om hur stolt jag är över mig själv. Så här i efterhand är jag riktigt stolt över att jag ens delade med mig av det inlägget. Jag började också berätta om resan, som exempelvis vägen norrut som i stunden var en sån himla besvikelse. Jag broderade två små broderier som kom att väcka något inom mig, men mer om det senare.
Annars hängde jag en del hemma hos mamma när jag var ledig. Det är så mycket mer befriande att sitta i ett hus på landet än en liten lägenhet. Lyckan hos Kevät när han kan springa lös i trädgården hur mycket han vill.
 
 
 
 
I oktober hade det blivit höst på riktigt. Jag sydde ett par värmekuddar av mina broderier och knåpade ihop en ram till en bild jag fått i present tidigare under året. Samtidigt målade jag om två förvaringskorgar till hallen som jag visst inte visat er än. Jag fortsatte också visa upp resan såklart! Här med två av de finaste dagarna, nämligen promenaderna bland vackra fönsterluckor och historia som känns i ryggmärgen samt en tur till Abisko. Tilda hittade också en ny favoritplats i min ena handarbetskorg, den är för övrigt fortfarande en av hennes bästa sovplatser och även bästa stället att rymma till när dammsugaren dundrar fram. 
 
 
 
 
I november drog högsäsongen på jobbet igång på riktigt och med nya ansvarsområden krävde det mer av mig än någonsin, vilket gjorde att bloggen blev lidande under årets sista månader. Jag skrev iallafall bland annat en liten livsupdate samt berättade om en bok som berörde mig starkt. Den lediga tiden jag hade ägnade jag mer åt roliga saker än åt bloggen. Som pumpakarvning med min mamma, en dag på slöjdmässa där jag köpte en fantastisk kakelugn samt planering av lite saker som ska hända nästa år. 
 
 
 
 
December blev också en skral bloggmånad, det är egentligen bara nu sedan jag gick på julledighet som jag har uppdaterat mer aktivt igen. Jag drog på mig en rejäl förkylning så under två veckor gjorde jag knappt något annat än att jobba, sova eller brodera framför Gilmore Girls. Jag delade med mig av tankar inför julen och ett broderi som inte liknar något annat jag tidigare gjort. På natten innan julafton kunde jag inte sova efter dagens rätt kaosiga händelser vilket slutade med att jag fyllde i jullistan som cirkulerat runt. Själva julafton blev desto bättre. Precis sådär lugn som jag ville med supergod mat, mysbyxetvång och julmust ur vinglas. Fick några helt galet fina julklappar jag tänkte visa upp senare! Nu när det nya året snart är här också var det dags att presentera ett projekt jag spånat på och förberett inför! Är så himla taggad på detta och jag hoppas ni är det med! På onsdag kommer temat för januari upp, missa inte det! 
 
Det var 2017, nu känner jag mig mer än redo att lägga det året bakom mig och kasta mig in i 2018. Än så länge har jag inte många planer för året, men de jag har är riktigt riktigt spännande. Tack för att ni hängt här med mig under året och jag hoppas ni vill följa med även på den här resan! 
Hur känner du inför det nya året?
Årssammanfattning