Broderifyndet är äntligen färdigt!

Strax innan jul rotade jag igenom massa gamla mönster, och där bortglömd och ensam fanns ett broderikit som min mamma påbörjade när hon var i min ålder. Ungefär halva gjorde hon innan den blev bortlagd och ersatt av nya projekt. Över 20 år gick innan jag hittade skatten och bestämde mig för att färdigställa den, och nu äntligen är den klar och får pryda sin plats i min hall! 

 
Extra kul är att jag tycker mönstret är galet fint nu när det är klart, men det är inget jag någonsin skulle gått och valt ut själv. 
 
Projektet blev en perfekt inkörsport och gav verkligen mersmak för broderiet som skaparform. Himla skönt att bara behöva göra ena halvan och slippa upprepa mönstret, att den fållad och klar med kantspets samt att jag kunde lära mig helt kravlöst då jag inte lagt en enda krona och därför inte hade något alls att förlora. 
Jag tycker också det känns fint att vi gjort den tillsammans jag och min moder, att vi på något vis knyter ihop våra ovana, skakiga stygn. 
 
Detta blir också mitt bidrag till månadens Sypepp som den här månaden roddas av Josefine
Grahnslöjd

Tycker inte att stygnen ser speciellt skakiga ut;) Jättesnyggt!!:D

Svar: Haha, jag försöker att inte skåda för noga. Helheten tycker jag blev urbra men på detaljnivå finns väl ett och annat att klaga på! Men så ska det väl synas att det är handgjort också ;) Tack så mycket!
Jenny

Linnéa

Så fin den blev <3

Svar: Tack så mycket! <3
Jenny

Mamma

Den blev så fin och jag är så glad att du avslutade det jag påbörjade för snart 30 år sedan! Den gjorde sig verkligen på skänken! <3

Mikaela

Åh vad fint! Extra fint att ni gjort den tillsammans!

Svar: Tack! Men visst är det, känns mer speciellt på något sätt!
Jenny

Wilda

Åh jättefint! och blir så klart väldigt berörd av historien bakom - att ha gjort den tillsammans.

Svar: Tack! Det gör den lite extra fin i mina ögon också.
Jenny

Josefine

Men wow vad fin! Gillar verkligen både färgerna och mönstret. Och så himla mysigt att ni har gjort den ihop <3

Svar: Tack så mycket! Är ruskigt nöjd själv måste jag säga :)
Jenny

Alicia

Ren magi <3

Svar: <3
Jenny