Gränjestjärn

Minns ni det här inlägget jag postade för ett tag sedan? Det slutade faktiskt med att jag åkte. 50 mil bort. En hel vecka. Tanken när jag bokade var att jag och Kevät skulle åka själva, men i lite sista minuten följde en kompis och hennes hund med också. 
Siktet var denna gång inställt på norra Dalarna och med vår lilla stuga på Idre fjäll som utgångspunkt begav vi oss ut på diverse utflykter.
Jag är så galet glad att jag ändå åkte, trotsade mina hjärnspöken och följde mitt hjärta. Jag blir helt ställd när jag tänker på var jag stod för bara ett år sedan, ännu mer om jag tänker på mitt liv ännu ett år tidigare. Den här resan kom att betyda väldigt mycket för mig, dels på grund av alla fantastiska platser jag sett och mitt ypperliga sällskap men kanske mest för att den fick mina tankar att börja snurra. Började formulera en dröm och en plan som jag sedan dess inte kunnat släppa. Jag kan tala om att det kommer hända mycket under de närmsta månaderna, både för mig och för Rangifer, men nu kommer jag lite väl långt från ämnet. 
 
Första dagen hade vi inget riktigt mål planerat utan vi packade helt enkelt in oss i bilen och svängde där vi kände för. Lite snabbare än väntat hamnade vi vid Gränjestjärn. En träspång gick runt hela tjärnen och längs den fanns två rejäla vinskydd. En väldigt härlig tur att starta dagen med, och med det sagt är det nog bäst att låta bilderna tala för sig själva.

     
 
 
 
     
Den här stocken fastnade som en såndär överdrivet tydlig minnesbild. Så vacker låg den där, randig i vitt och grått, kantad av grönska som börjar ge efter för höstens färger. Bara bad om att få en fluffig hund poserandes på sig! 
 
 
 
Dalarna - Gränjestjärn - Idre - Roadtrip - Sverigeresa
Johanna

fantastiskt vackert, och hallå vilken sjukt söt hund!!!

Svar: Ja det var en underbart fin plats! Haha, han kan när han vill :)
Jenny

Helga

Woho! Vad kul att du kom iväg :) Och din hund är bara för söt!

Svar: Men eller hur! Får fortfarande lite pirr i magen när jag tänker på att jag faktiskt åkte. :D
Jenny

sandra

Men HERREGUD så vackert1

Svar: Ja det var underbart fint där!
Jenny