Monthly Makers: tema bokstäver & ord

Nu när jag satt och laddade in bilderna för månadens tema kom jag på att jag fortfarande inte visat er vad jag gjorde till förra månaden. Blev lite stressigt där på slutet och sedan var det försent och plötsligt har ännu en månad gått, men snart ska ni få se även det! 

Tillbaka till denna månaden, när temat blev bokstäver & ord. Jag var väldigt trögstartad den här månaden men utan stressen som brukar finnas med när inga vettiga ideer formas och månaden börjar lida mot sitt slut. Jag visste helt enkelt att en tanke skulle komma när den var redo. Och plötsligt var den bara där, insikten om att jag ville göra något med tema rymden. Sagt och gjort, ett par dagar senare hade tanken blivit en konkret plan, handstilen övats på och en lördagskväll i soffan ägnats åt att måla bakgrunden. 
 
Citatet kommer från Linda Olssons bok Nu vill jag sjunga dig milda sånger. Jag är dock inte helt säker på ifall det från början kommer någon annan stans ifrån. Det är iallafall ett citat som verkligen etsat sig fast hos mig och jag tyckte det passade ypperligt när jag nu bestämt mig för att göra månadens tema med en rymdtwist. 
 
Det är helt enkelt vanlig svart penna, ritat på ett akvarellpapper i a5. Inget att beskriva närmare. Är väl sådär-nöjd med mina skeva bokstäver men det var väldigt roligt att skapa med skrift. Får nog bli fler illustrerade citat den närmsta tiden! Vad som händer med just denna är ännu lite oklart. Kanske får den en fin ram och hamnar på väggen, kanske blir den ett vykort som får förgylla någon annans dag. Vi får se helt enkelt!