En blåsig dag på Nipfjället

 
Näst sista heldagen i Dalarna började med en tur upp till Nipfjället. Alltså wow vilken utsikt, bara vägen upp dit är otrolig. Vi struntade i att gå upp till toppen utan höll oss på andra sidan där man såg ut över Städjan och skogarna runt omkring. 
 
 
 
Helt galna vyer. Älskar sjöarna som ser ut att flyta med molnen! 
 
 
Efter en stund fick vi ett gäng renar till sällskap. Hela fem stycken faktiskt. Så himla drömmigt och fint och fantastiskt och åh<3 Världens finaste djur! 
 
 
Kevät poserade och var stilig som attans. 

 
Lite yoga. Alternativt visa rumpan för eventuella besökare på Städjan. Men vi kör på yoga tycker jag. 
 
 
 
 
Bara horisont på horisont på horisont. Magiskt! Och färgerna, allting där uppe var en höstexplosion. 
 
 
På väg tillbaka hittade vi en liten täppa ljung som inte vissnat än, och där huserade även en sömnig liten humla som fick agera modell för två kameranördar. Ett jobb den skötte med bravur måste jag säga. 
 
 
Nipfjället är en rätt fantastisk plats ändå. Otroligt lättillgängligt men ändå inte så mycket folk. Makalös utsikt. Och den karga fjällmiljön är ju för mig som sydbo exotisk och galet vacker. Har ni vägarna förbi, ÅK UPP. Det behöver inte ta lång tid och det är så jäkla värt det! 
 
 
Dalarna - Idre - Nipfjället - Städjan
Grahnslöjd

Tack för din kommentar på min blogg!:) Upptäckte din blogg för bara ngn dag sedan men har inte hunnit kommentera än... Iaf, sammanfattningsvis vill jag bara säga att jag gillar verkligen dina fina naturbilder, dina tankar och ditt handarbete!!:) Fantastiskt fina bilder i detta inlägg och yogabilden är ju bara för härlig!!;)

Svar: Tack för din fina kommentar! Och vad roligt att du hittat hit! :) Även din blogg är en nyfunnen pärla, slöjdinspiration kan man aldrig få för mycket av!
Jenny

Linnéa

Åh vilka vackra bilder! Närbilderna på hunden är ju bara för underbara <3

Svar: Tack! Haha ja, kan sällan motstå att ta några närbilder, han blir så söt<3
Jenny