En återfunnen skaparform

 
Förutom två Monthly Makers-bidrag (här och här) har jag inte visat något från vad som senaste tiden blivit min mest använda skaparform. Tecknandet ägnade jag mig mycket åt i högstadiet men sedan har det intresset hamnat långt bort i bakgrunden. Då var det dock blyerts som gällde, nu har jag hittat en ny kärlek i vanliga svarta pennor. Spännande på ett helt annat sätt, det blir både utmanande och roligt när man inte kan använda sig av nyanser. 
Idag tänkte jag visa iallafall några exempel! 
Detta är det prick första jag gjorde med mina nya fina pennor. Tar dock inte så mycket stolthet i denna då det i princip är två av samlarsons bilder jag satt ihop till en. Men tycker den är ruskigt fin ändå, så det spelar inte så stor roll! Sam tillsammans med Michiko är för övrigt inspirationen till att jag började med detta, och det kan väl fortfarande synas en hel del även om jag själv tycker jag utvecklar min egna stil. 
Fjällräven har redan skymtat förbi på min instagram, för den som är observant. Gillar den här jättemycket om jag får säga det själv, och det får jag såklart. Kommer nog måla om den någon gång dock då det är några detaljer jag stör mig på. 
 
Och det blev väldigt mycket svartvitt här så jag tycker vi avrundar det hela med en färgchock. 
 
 
 
Annie - lättlagat vegokäk

Så himla imponerande! Du kan vara stolt <3

Svar: Åh men tack så mycket!<3
Jenny

Linnéa

Ahh så fina! Fjällräven är så himla häftig med sina träd och berg!

Svar: Tack!<3 Gillar själv den jättemycket!
Jenny

sandra

FJällräven! <3

Stina | Stinas tillvaro

Så oerhört duktig du är! Fjällräven är helt bedårande :)

Svar: Tack så mycket! Har även glömt tacka för sticklingarna, de klarade färden finfint! :)
Jenny

Jossan

ÅÅH! VÄRSTA COOLA!! Såg älgen i ditt inlägg om listan om skapande, och funderade om det var ditt verk eller köpt, för jag gillade den, och sen så bara länkar du hit! Va mycket jag missat här på din blogg! Så glad att jag började följa dig igen!
Men fjällräven var verkligen superfin! Och grävlingen är sååå cool! <3

Svar: Tack!<3 Vilken pepp-storm du bjudit på idag alltså, blir så himla glad :D
Jenny