Några fler mössor

Sedan jag lade upp inlägget om min första mössa någonsin har jag hunnit med att sticka två till. Och börjat på en fjärde. Har insett att mössor är ett rätt perfekt projekt. Det är litet och går rätt fort men ändå måste man inte sticka två likadana, som med vantar och sockar. 
Mönstret finns att hitta här om du är sugen på en egen. Ett perfekt projekt om man vill ha en stickning där man inte behöver tänka så mycket men ändå vill ha den mönstrad och fin. 
Sen har min fårmössa fått en kompis också, lite större än den första för jag var inte supernöjd med passformen. Så gjorde helt enkelt samma mönster men körde resåren en bit längre och använde en storlek större på stickorna i mönsterdelen. Perfekt, och en julklapp kirrad! 
 
Baa-ble - Darn knit anyway - Donna Smith - Knitting - Sticka - Stickad mössa - Wherever it points
Linnéa

Alltså vilka fina mössor du stickar!!! Blev väldigt sugen på att sticka en mössa nu :)

Svar: Tack! Har verkligen fastnat för mössor, haha! Men har faktiskt vågat mig på ett annat projekt nu, började här om dagen på hermannakragen du la upp för ett litet tag sedan, kunde verkligen inte släppa den!
Jenny

Grahnslöjd

Så snygga mössor, fårmössorna är ju hur fina som helst!! Har också tänkt sticka mig en mössa till, måste bara hitta ett bra mönster, vet dock inte riktigt vad jag är ute efter...;)

Svar: Tack så mycket! Vet du inte vad du är ute efter funkar ju alltid får tycker jag, livet blir faktiskt lite lite bättre med ett gäng fårkompisar på huvudet!
Jenny

Alicia

Meen jag orkar inte fårmössorna! Så himla bedårande! Vill ha en precis likadan <3

Svar: Förstår din längtan, får inte nog av dem själv! Hade en tanke att jag ville ha fårmössor i både vår-, sommar-, höst- och vinterfärger men sen kom jag på att jag knappt ens använder mössa på vintern så det kändes lite ovärt...
Jenny

Borgmästaren

Så jättefina! Gillar verkligen mönstret!

Svar: Tack så mycket!
Jenny

Linnéa

Åh vad roligt att du också började sticka på en :) Skall bli kul att få se hur din ser ut ;)

Svar: Verkligen! :) Haha det tycker jag också, alltid lika spänd på om stickningarna blir som jag tänkt mig eller inte!
Jenny

Fredrikapåvinden

Men wow! Vilket flow du verkar ha! Och mössorna är verkligen sååå fina!

Svar: Det blev ett litet flow där ja, tyvärr har det avstannat såhär i slutet av månaden. Men nya tag i december! Tack så mycket! <3
Jenny