Monthly Makers: tema miniatyr

Vilken galet seg start jag haft på Monthly Makers-året! Efter att ha följt projektet under senare halvan av förra året var jag riktigt taggad på att vara med själv i år. Nu är sista inlämningsdagen för tredje temat redan här och då mars inte bestått av mycket annat än stress, sömn och sjukdom har det inte blivit mycket skapat alls, än mindre som passar till temat miniatyr. Ett riktigt roligt och spännande tema - men så svårt! Har haft tusen ideer men inte riktigt fastnat för något, därför har det blivit enkelt att prioritera bort bland vardagsstressen.
 
Fast häromdagen satt jag och kollade på fotoväggen i mitt sovrum, där det bland annat hänger två tavelhyllor med värmeljus på. Jag ville komma på något nytt att använda dessa hyllor till, då iallafall jag inte tänder ljus i alls samma utsträckning som under det mörkare halvåret. Då slog det mig att min samling mini-vaser skulle göra sig perfekt där. Så efter en stunds rotande och sorterande fick fem vaser och en ljuskopp flytta upp - och med lite kvistar och blommor gav det liv till min lilla vägg. Känns riktigt kul att ha ännu ett ställe att fylla med vårblommor!
 
Så här är tillslut mitt enkla, men fina, bidrag:
 
 
 
 
Montlhy Makers
Wilda

Jag är så glad att du hittade din kreativa handling till slut. Det behöver ju verkligen inte vara mer än detta. Så lite som gör så stor skillnad. Tack!

Svar: Var nära att strunta i att skicka in det, eftersom det ju är en sån enkel grej, men är glad att jag ignorerade mina hjärnspöken och gjorde det ändå! Väntar med spänning på sammanställningen nu!
Jenny

Ruth | HungryHeart.se

Så fantastiskt roligt att du är med i Monthly Makers!!! Och vilket ljuvligt bidrag! Om jag hade haft en liknande hylla hade jag fått ett stort leende varje gång jag sett den. Och en väggdekoration med fina blommor och grenar gör livet så mycket vackrare mitt bland stress och sjukdom och allmän vardag.

Ruth | HungryHeart.se

Så fantastiskt roligt att du är med i Monthly Makers!!! Och vilket ljuvligt bidrag! Om jag hade haft en liknande hylla hade jag fått ett stort leende varje gång jag sett den. Och en väggdekoration med fina blommor och grenar gör livet så mycket vackrare mitt bland stress och sjukdom och allmän vardag... Bravo!

Svar: Ja det håller jag med om! Nu är jag liksom igång på riktigt så det blir förhoppningsvis enklare att fortsätta, är iallafall galet nyfiken på nästa tema!
Jenny

Jessica

Åååh vad fint det blev! Och så glad att du är med!!

Svar: Tack!
Jenny

Alicia

Vad fint att du, även när det var en motig månad, kunde hitta ett projekt som var i lagom nivå och som dessutom fyllde en funktion i ditt hem! Det är ju en seger som heter duga :) Och nu när det läbbiga första skuttet är taget är det säkert lättare att haka på nästa tema. Hoppas du får vara frisk då!

Svar: Ja det känns riktigt kul att äntligen vara igång! Ska bli spännande att se vad april bjuder på för utmaning!
Jenny

Mikaela

Åh så fina, älskar minivaser och miniväxter av alla slag!!! Kul att du är med :D

Svar: Samma här! Hade gärna täckt varenda yta hemma med minivaser och minikrukor! :D
Jenny

Sandra

Men åh, så söta små flaskor! Älskar när jag hittar den typen på loppis för minivaser passar faktiskt överallt :)

Svar: Ja jag älskar dom som ser ut som små mjölkflaskor! Riktigt svåra att motstå när man springer på!
Jenny

Anna María

Instämmer med alla här ovanför att det är så kul att du bara gjorde något ändå och struntade i hjärnspökena. Jag älskar att göra grejer som jag har användning av, även om de kan kännas så lätta. För min bästa känsla är när jag har gjort något själv som jag kan använda och bli glad av. Jag älskar småvaser och har flera framme i lägenheten. (Även om vissa vaser kanske mer skulle gå under kategorin snapsglas...) Måste gå på loppisjakt efter lika gulliga och fina som dina.

Svar: Tack för din fina kommentar! Och snapsglas blir utomordentliga minivaser, har själv en hel hög!
Jenny