Monthly Makers: tema saga

Ännu en månad har gått och det är hög tid att visa vad jag skapat till månadens tema som var något så magiskt som saga. Ett helt galet svårt tema, måste jag säga. Inspirationen har varit på topp men inga av mina ideer kändes som något jag faktiskt ville göra. I samma anda har hela månaden gått, jag har haft någon sorts kreativ spärr, därav min tystnad här på bloggen. Har en hel drös inlägg halvklara men när jag sätter mig ner och ska skriva flyter inte orden som de ska, samma om jag försökt mig på något annat kreativt - allting går bara trögt. 
Tillslut blev det iallafall en kväll framför Orange is the New Black med block och penna i högsta hugg, resultatet förvandlades till ett bokmärke och vips så hade jag ju ett bidrag ändå!
Ett himla enkelt DIY som knappast behöver förklaras såvärst ingående. Rita upp ditt motiv på ett lite tjockare papper, jag använde mig av akvarellpapper vilket funkade finfint. Klipp eller skär ut i valfri storlek och form. Här kan du antingen vara klar eller göra som mig och helt enkelt göra hål i toppen och fläta fast lite snöre/tråd/garn med en liten tofs på slutet. 
 
Motivet jag valde är väldigt inspirerat av samlarson som jag nyligen hittade på instagram. Han gör otroligt mäktiga och stilrena bilder på naturmotiv, kika in nu på en gång!

Ett enkelt och roligt sätt att byta ut servetter, gamla kvitton, diverse smålappar och 20-or som iallafall mina böcker är fyllda av, det här med att hålla sig till en bok åt gången är inte riktigt min grej. Detta var verkligen ett projekt som gav mersmak, både vad gäller teckningsstil och användningsområde, så mer av detta kommer det bli framöver! Hoppas även den här kreativitets-blockeringen som egentligen smugit fram och tillbaka hela året är borta för gott nu...

 
Mikaela

Vad fint!!! Ni är flera som gjort så himla vackra bokmärken den här månaden att jag måste nog ta tag i att göra mig eget. Gillade verkligen det här pga älskar berg <3 Jättefint!

Svar: Åh tack så mycket! Ja jag har sett lite bokmärken här och var, brukar dock försöka att inte tjuvkika allt för mycket på bidragen innan samlingsinlägget kommer för det är så mysigt att kika runt på allting då :)
Jenny

Helga

Vad fint! Det blir faktiskt roligare med ett fint bokmärke :) Jag lyckas tyvärr ofta bli av med dem. Måste hitta en fast plats för bokmärken som inte har någon bok :p

Svar: Tack! Ja men visst blir det! Tänker att den optimala förvaringen måste vara en fin gammal bok att samla alla i :)
Jenny

louice

Väldigt fint!

Svar: Tack så mycket!
Jenny

Matsdotter

Så himla fint :)

Svar: Tackar! :)
Jenny

Wilda

Tycker så mycket om färgskalan och tofsen är pricken över i:et! Så fint med en hel värld på en bit papper.

Svar: Åh tack så mycket! Blev så nöjd med färgerna trots att det bara var första bästa jag kunde hitta. Tycker de gav ännu lite lugn till bilden :)
Jenny

Alicia

Så fint och drömskt motiv! Och precis som du är jag mästare på att använda trista tidningsremsor, kvittorullar eller jag vet inte vad som bokmärken. Kanske är därför jag läser så sällan! Ska definitivt sätta mig och göra några lite finare bokmärken med all inspiration jag fått på det här temat :)

Svar: Tack så mycket! Tror verkligen fina bokmärken kan göra skillnad, om inte annat kanske man öppnar boken för att beundra sitt bokmärke - och då kan man ju få läst en sida i bara farten ;)
Jenny