Monthly Makers: tema saga

Ännu en månad har gått och det är hög tid att visa vad jag skapat till månadens tema som var något så magiskt som saga. Ett helt galet svårt tema, måste jag säga. Inspirationen har varit på topp men inga av mina ideer kändes som något jag faktiskt ville göra. I samma anda har hela månaden gått, jag har haft någon sorts kreativ spärr, därav min tystnad här på bloggen. Har en hel drös inlägg halvklara men när jag sätter mig ner och ska skriva flyter inte orden som de ska, samma om jag försökt mig på något annat kreativt - allting går bara trögt. 
Tillslut blev det iallafall en kväll framför Orange is the New Black med block och penna i högsta hugg, resultatet förvandlades till ett bokmärke och vips så hade jag ju ett bidrag ändå!
Ett himla enkelt DIY som knappast behöver förklaras såvärst ingående. Rita upp ditt motiv på ett lite tjockare papper, jag använde mig av akvarellpapper vilket funkade finfint. Klipp eller skär ut i valfri storlek och form. Här kan du antingen vara klar eller göra som mig och helt enkelt göra hål i toppen och fläta fast lite snöre/tråd/garn med en liten tofs på slutet. 
 
Motivet jag valde är väldigt inspirerat av samlarson som jag nyligen hittade på instagram. Han gör otroligt mäktiga och stilrena bilder på naturmotiv, kika in nu på en gång!

Ett enkelt och roligt sätt att byta ut servetter, gamla kvitton, diverse smålappar och 20-or som iallafall mina böcker är fyllda av, det här med att hålla sig till en bok åt gången är inte riktigt min grej. Detta var verkligen ett projekt som gav mersmak, både vad gäller teckningsstil och användningsområde, så mer av detta kommer det bli framöver! Hoppas även den här kreativitets-blockeringen som egentligen smugit fram och tillbaka hela året är borta för gott nu...