Monthly Makers: tema jul

Så här i sista minuten tänkte jag visa en av de endast två juliga saker jag skapat under december. Nämligen ett julkort. Den andra är en julklapp så den får ni se nästa vecka. Faktiskt det enda julkortet jag skickat i år. Tycker annars det är en så himla fin tradition men orken har verkligen inte funnits där. Jaja, får helt enkelt skicka några extra nästa år! 
 
Detta blir då även mitt bidrag till månadens tema av Monthly Makers. Årets sista till och med, ska bli spännande att se vad dessa damer kokar ihop för planer till nästa år! Har du också skapat något juligt? Sista dagen att lämna in sitt bidrag är idag och det gör du hos Anna María
 
 
Mikaela

Superfint illustrerat! Jag orkar inte riktigt heller skicka julkort, men gillar tanken på det. Fint att du fick iväg ett i alla fall :)

Svar: Tack så mycket! Jag tänker att det blir lite extra mysigt att skicka julkort nästa år när man skippar den här julen.
Jenny

Linnéa

Vilket fint julkort!! Har faktiskt inte heller skickat några julkort i år. Det får bli till nästa år istället :P

Svar: Tack så mycket! Känns som den allmänna orken varit rätt låg kring julen i år. Men den kommer ju varje år, så känns som en bra idé att skjuta på traditioner. Hoppa över ett år så blir det extra roligt med julkort och annat nästa år!
Jenny

Ruth | www.hungryheart.se

Superfin!! Blev ju perfekt inramning med jullamporna!

Svar: Tack så mycket!
Jenny

Wilda

Vilken häftig illustration och text! Blev riktigt glad av idén! Tänker på Piff och Puff som vrider på ljusen. Jättefint Jenny!

Svar: Tack så mycket! Vilken härlig association :D
Jenny

Alicia

Såå härligt ju, jag älskar kulörta lyktor! Tycker bara du kan scanna in och printa nya ex av detta nästa år! Om inte tid och lust för nya motiv skulle uppstå (och det gör ju åtminstone lusten oftast) ;)

Svar: Åh tack! Älskar dem jag med, är så mysiga och glada! Det är väldigt sant ju, det är ju den där tiden som ofta sätter stopp för lusten tyvärr!
Jenny