Veckan som gått: 36/2017

Veckan i korthet
Hej på er! Det blir en lite sen veckosammanfattning i lightversion nu efter en väldigt tyst vecka. Jag har varit sjukt trött och knappt orkat annat än att dö i soffan efter jobbet. Nu är jag hemma sjuk så det var väl det som låg och grodde i kroppen. Så, veckan var rätt händelselös men helgen otroligt bra. Jag skrev till och med "Haft en så perfekt dag alltså" i min kvällsbok. Sådana dagar behövs verkligen ibland. VERKLIGEN. 
Efter jobbet på fredagen packade jag med mig mina djur och åkte hem till mamma, hon var dock i Riga så där var istället en kattvaktande liten tant som jag väl på senare tid insett att jag får klassa som vän. Hon har blivit någon sorts extramamma till min mamma och därigenom blivit som en extramormor för mig de senaste åren. Vi har dock aldrig direkt umgåtts ensamma så jag var rätt nervös och tveksam på om jag skulle åka dit, men vi hade det skitmysigt faktiskt. Gnällde över tvprogram, snackade om livet, åkte på utflykt till Jula, plockade svamp och käkade golunch. Sedan åkte jag hem senare än planerat, drog direkt iväg och storhandlade, kom hem och rensade svampen (som också det tog längre tid än väntat) och kunde sedan vid 22 äntligen börja laga mat. Tände ljus på djur-säkra platser, hällde upp alkoholfritt hallonbubbel i mina näst finaste glas på fot och bara NJÖT framför några avsnitt Skin Wars tills klockan blev midnatt och jag kom på att det skulle bli en fin avslutning på dagen att gå och lägga sig nyduschad i en renbäddad säng. Så då fick jag ta tag i det. Inga större utsvävningar alltså, utan bara en sådan där dag då det mesta klaffar och bara känns FINT. 
 
Höjdpunkter
 • Råkade på måfå slänga ihop en löjligt god pastasås.
 • Har kört lyxfrukost under veckan med rostat bröd istället för knäcke som annars är vad jag äter innan jobbet.
 • Lyckades fånga och släppa ut en liten mus på jobbet. Hoppas den får springa runt länge på fälten istället för mellan pallarna.
 • Spontanhandlade på vägen hem och de hade extrapriser på en massa bra saker som avokados, morötter och Innocents apelsinjuice. 
 • Att vattna och pyssla om mina växter efter en tids slapphet på den fronten.
 • Har snart fyllt hela boken med höjdpunkter och måste börja leta efter en ny! Känns så fint!
 • Att kunna bläddra i nämnd bok och minnas fina stunder.
 • Hemma hos mamma när alla fyra djur plötsligt trängs runt en i soffan. <3
 • Fyllde svamptorken den här helgen också, det känns så jädrans bra! 
 • Att köra snabbt på motorvägen rakt in i solnedgången med Mötley Crüe dunkandes i bilen och bubbligt pirr i hela kroppen. 
 • Äger nu efter mycket om och men en micro och den kommer underlätta lunchstressen SÅ mycket. 
Veckan som kommer
Eller ja, veckan som är får man väl säga. Det har ju redan hunnit bli tisdag! Jag är som sagt hemma och sjuk idag så det lär inte bli några större utsvävningar utan fullt fokus på att bli frisk och bli kompis med mitt immunförsvar igen. Kan iallafall lova att det blir lite mer uppdatering från mig än förra veckan, men vill också säga att det nog kommer vara så här framöver. Att jag kommer ha veckor där jag inte orkar eller hinner och att jag andra veckor kommer uppdatera desto mer. Följ mig gärna på bloglovin för att inte missa något och även slippa klicka in här och mötas av endast gamla inlägg. 
 
Hur var er vecka?
Veckosammanfattning
Linnéa

Vad lustigt drabbades också av en förkylning i veckan, men jag har inte haft lyxen att kunna stanna hemma utan har varit tvungen att vara i skolan ändå :(
Annars har jag försökt korrigera klänningen som jag sydde förra månaden och stickat lite :)

Svar: Känns som halva landet har dragit på sig en förkylning, men får hoppas att det för min del (och din!) räcker med den omgången för i år!
Jenny

Fredrikapåvinden

Vilken fin helg det låter som du hade! Jag älskar sånna dagar när allt bara klaffar och en känner sig alldeles lycklig när en ska lägga sig för att dagen varit så bra. Fint! Jag en bra vecka men intensiv, fortfarande mycket nytt med ny skolstart och så där. Känns som jag knappt minns förra veckan haha?! Hoppas du snart är frisk igen jenny!

Svar: Det var den verkligen! Och det är minst sagt svårslaget med sådana dagar, det väger upp för de där gångerna när precis allting istället skiter sig, haha! Jag blir trött av bara tanken på skolstart, är just nu väldigt glad att jag "bara" jobbar när jag läser och hör om alla som går tillbaka till plugg. Skönt ändå att höra att du haft det bra trots att det varit mycket!
Jenny