Veckan som gått: 40/2017

Veckan i korthet
Det har varit en oerhört händelselös vecka och jag har känt mig ganska nere. Mycket tid och energi har gått åt till jobbet, inventering betyder en himla massa övertidstimmar. 1,5 dags helg fick jag iallafall och den var väldigt fin! En promenad med både hund och kamera och god middag på lördagen och en söndag med skrotande hemma, symaskinsknåpande och veckohandling. 
 
 
Höjdpunkter
  • Mina djur som varit lite extra gosiga hela veckan. Kanske kände de på sig att de skulle få spendera ett par dagar hos mamma när jag behövde jobba sent?
  • Äntligen fyllt på spolarvätska efter ett par månader utan! Plus hittade ett par handskar under motorhuven någon verkstadsarbetare lämnat där. Alltid bra att ha!
  • Att sitta inne under en filt och lyssna till ett häftigt höstregn.
  • Testat att laga samt äta spaghetti squash/spagettipumpa för första gången!
  • Klarade första hela vegan-veckan utan ett enda fusk/misstag.
  • Fick sovmorgon två dagar när jag inte behövde gå ut med Kevät. Inget ont som inte har något gott med sig, brukar man väl säga. 
  • Fick hem en ljuvlig liten doftpelargon.
  • Alla färger i naturen. Regnbågssprakande löv mot klarblå himmel - finns det något vackrare?
 
 
Skapande
Som bilden skvallrar om har jag hunnit sy lite! Mina två små broderier jag visat det senaste har blivit till två små värmekuddar! Mer än så här får ni dock inte se än, för visst förtjänar väl dem ett eget inlägg? Jag har också ritat upp ett annat broderi beställt av en kompis som jag ska sätta nålen i så snart jag skrivit klart det här inlägget. Inte likt något annat jag gjort så det ska bli kul att testa något nytt! 
 
Veckan som kommer
Jag ser fram emot en vecka med mycket tid för serietittande och broderi! Lugn och återhämtning är just vad jag behöver efter den här veckan. 
 
 
Hur har er vecka varit?
Veckosammanfattning
Linnéa

Jag såg att ICA också kör med vegan månad nu och jag hittade faktiskt några veganska recept där som jag är lite sugen på att testa.
I helgen har jag äntligen flyttat! Nu börjar det roliga jobbet att börja packa upp allt som packats ner och att försöka bestämma vart allt skall vara också :P

Julia

Bilden på Matilda är såå fin! Låter behagligt med en lugn och återhämtande vecka, nu när jobbet tar mycket tid och energi. Har börjat acceptera att det är höst, stjärnklart när jag går upp på morgonen och att jag måste skrapa rutorna... Ska göra det mysigaste av det hela och titta på tv-serier, baka lite och läsa den här veckan!

Fredrikapåvinden

Spännande med broderierna! Det vill jag gärna se sen! Skönt med en återhämtsvecka, det behövs då och då, särskilt nu på hösten!

FREEDOMtravel

Fina bilder! Vår vecka har varit hektiskt med mycket jobb, men nu i helgen hänger vi på en camping vid kusten, så det är avslappnande och skönt :)

Hanna Karlsson

Jag har haft en vecka som rymt allt möjligt. Roliga saker, jobbiga saker men framförallt massor med kärlek. Min familj är bäst. :-)