Veckan som gått: 39/2017

Veckan i korthet
Veckan har rullat på både snabbt och smidigt vilket känns skönt. Det har varit intensivt men ändå överkomligt, en sorts försmak på höstens stress som snart kommer på riktigt. Förutom mycket jobb har jag under arbetsveckan hunnit med att både städa, tvätta, laga ordentlig mat samt fixat några både julklappar och födelsedagspresenter.
Skapandet och bloggen har inte kunnat prioriteras vilket förklarar min tystnad här, men som jag redan förvarnat kommer det bli lite oförutsägbart med uppdateringen under hösten och vintern. På tal om bloggen blir jag så obeskrivligt glad över er fina respons på förra veckans inlägg om stolthet. Det är också riktigt kul att det verkar som ett gäng nya läsare hittat hit nu i veckan, välkomna! 
 
På lördag förmiddag packade jag in mina djur i bilen och åkte mot mamma för att senare på eftermiddagen åka vidare mot födelsedagsfika som drog ut på tiden bra mycket längre än väntat, men så blir det väl när man inte träffas ofta nog. Det var en genomgående himla fin dag så jag tänkte faktiskt att den får ett eget inlägg i nästa vecka. Söndagen bjöd som vanligt på veckohandling och matlagande så jag har lunch i början av veckan, men vad som inte är lika vanligt är ju att det faktiskt är första oktober och därför också starten på min veganmånad! Får väl se hur detta ska gå.
 
Höjdpunkter
 • Lön äntligen efter den snålaste månaden på länge!
 • Att för ovanlighetens skull få sällskap på hundpromenaden. Nåja, mer sällskap än Kevät då. 
 • Hade äntligen ett möte med chefen som skjutits på ett tag. Och det gick över förväntan bra!
 • Ny korsordstidning!
 • Har lagat mat med rödbetor för första gången, en riktigt god rotfruktspaj med chevre blev det!
 • När jag en kväll fick lite feeling och både åkte och handlade samt klippte klorna på Kevät så jag skulle kunna vara lite ledig eftermiddagen efter, när jag hade planerat att göra detta.
 • Den fjärde delen av Lövberga-serien av Göran Redin har kommit! Ingen är gladare än jag, har hyllat de tre första delarna både här, här och kanske allra mest här för den som är nyfiken. 
 • När en vänskap även efter 18 år fortfarande hittar nya vägar och uttryck.
 • Fyndat julklappar på rea, mer sådant de närmaste månaderna tack!
 • Sega jobbdagar som piggas upp av konstiga företagsnamn, roliga adresser och udda godsmärkningar. 
 • Födelsedagsfirande och catch-up med en vän som sedan dagis varit en syster för mig men som jag idag träffar allt för sällan. 
 • Tog med kameran ut en sväng och hade riktigt kul. Det händer inte speciellt ofta nu för tiden, tyvärr.
 • Soffmys med två trötta kattungar.
Veckan som kommer
Vill helst pausa och stanna kvar i den här söndagen ett tag till, för nästa vecka blir rätt jävlig. Oktober betyder inventering och då vi har tre bolag under samma tak betyder det alltså tre inventeringar här under hösten. Den första blir nu till helgen och det är ju inte precis något jag ser fram emot, om vi säger så. Extra långa dagar betyder också att Kev och Tilda kommer få bo hos mamma några dagar så det blir tomt här hemma i slutet av veckan. 
 
Hur har er vecka varit?
Veckosammanfattning
Linnéa

Veckan har både varit skit och bra x) I onsdags skrev jag en salstenta som inte alls tog upp det som vi pratat om i kursen (som jag garanterat får underkänt på precis som alla andra i min klass). Sen har jag förberett en del för flytten som är på lördag och umgåtts lite med en kille som jag börjat dejta :)

Svar: Men vad irriterande?! Lite skönt ändå om alla skulle få underkänt, tänker att det kan bli någon sorts väckarklocka för läraren? Härligt med flytt känns det som jag skrivit hur många gånger som helst till dig nu, men jag hoppas iallafall fortfarande verkligen att du trivs och har det hur bra som helst i nya läggan! Och spännande med dejtande!
Jenny