Veckan som gått: 18/2017

Veckan i korthet
Vecka 18 är ingen vecka som kommer gå till historien som händelserik. Efter den desto mer intensiva förra veckan var det väl dock ganska väntat att denna behövde bli lugnare. Jag har varit väldigt känslosam och haft mycket ångest över både det ena, det andra och ingenting. Det är också därför det varit tyst här i slutet av veckan, jag har helt enkelt inte orkat sätta mig och skriva ihop inläggen jag hade planerat. Allt kulminerade under lördagskvällen vilket gjorde att jag äntligen omorganiserade bokhyllan. Finns ingenting som lugnar mig lika effektivt så därför jag har sparat den sysslan enda sen jag flyttade in, för att jag visste att den skulle behövas någon dag. Så nu är ena bokhyllan samt hyllan med pennor, penslar och sådant i ordning vilket känns superskönt. Är lite extra glad över lösningen med småhyllorna till de pennor jag är lite extra noga med. Liggande förvaring vilket minskar risken för uttorkning men samtidigt lättillgängligt och överskådligt. 
 
En annan sak jag försökt ta tag i i veckan är mitt instagramkonto. Är pinsamt dålig på att uppdatera där för jag har liksom ingen aning om vad jag ska posta. Men jag ska fortsätta jobba på detta, så följ mig gärna där ifall ni är intresserade av fler glimtar från vardagen. 
 
Höjdpunkter
 • Ledig måndag vilket gav välbehövlig vila och tid att smälta alla intryck från helgen. 
 • Var för ovanlighetens skull spontan och åkte med på en mini-roadtrip för att lämna en fisk. 
 • Sommarväder hela veckan. Utom idag då, men duggregn är också rätt skönt efter en sådan vecka. 
 • Har fyllt min kakburk med citronkakor. Känns fint att få göra den rättvisa. 
 • Har fått så många fina kommentarer från er den senaste tiden. Ni gör mig så himla glad<3
 • Jag vågar drömma om och tänka på framtiden igen efter en tid då det bara gett mig ångest.
 • Netflix-serien Dear white people. Se den, bara gör det!
 • Bara för att jag gnällde om att det stod still med årets plantor har det fullkomligt exploderat i växthuset. Bara jämför med bilderna i detta inlägget från förra veckan
 • Att lyxa till det med avokadomacka en helt vanlig torsdagsmorgon för att jag inte orkade skära tomat att ha på den vanliga ostmackan. 
 • Att gå runt i min superhjältekofta. Ger alltid lite extra energi.
 • En kvällspromenad på helt nya stigar. Vi stötte på änder i en liten damm, rådjur i en glänta och avslutade med en solnedgång i blått och rosa över åkrarna.
 • Hur hela världen blir lite vackrare när man ser den genom solglasögon.
 • Har äntligen skaffat mig en hasp till balkongdörren så den kan stå öppen utan att blåsa igen.
 • När jag från ingenstans fick detta smset: 
 
Veckan som kommer
Den kommande veckan är hittills underbart oplanerad. På fredag ska jag tvätta då jag aldrig fick gjort det denna veckan. I helgen är tanken att jag ska fixa mitt bidrag till Monthly Makers. Jag skrev igår en lista över saker jag måste få ordnat under veckan men de allra flesta fick jag ett ryck och gjorde igårkväll och idag. Så galet skönt att inte ha en massa måsten hängande. Istället tänker jag läsa, promenera, brodera och lösa en väldans massa korsord. Förhoppningsvis skriva några blogginlägg också, men jag lovar inget. 
 
Hur har er vecka varit?
Veckosammanfattning
Bysiri

Alltså din monstera!!! <3 och bohyllan med för den delen ^^ vad kul att växterna kommit igång ordentligt, vad är det tvåfärgade bladen för växt? :) skönt att du fick så mycket avklarat på en gång och kan planera in härliga saker :)

Svar: I know!!!!! Den är heeeelt galen! De tvåfärgade bladen är palettblad, himla roliga växter :D
Jenny

Grahnslöjd

Vilken smart pennförvaring !!!:)

Svar: Eller hur!!! Blev galet nöjd över den lösningen :D
Jenny

Wilda

Åh vad skönt att få saker gjort direkt. Jag är proffs på att skjuta upp och planera det till senare. Och vilket fynd du fick i sms:et!!!

Svar: Verkligen! Är tyvärr proffs på det jag med, vilket gör det lite extra skönt när man väl får feeling och bara avverkar måste efter måste!
Jenny