Intressekoll för bokklubb

Jag hoppas ni har en härlig helg allihopa! I min del av landet var det verkligen sommarväder igår med 28 grader och strålande sol. Helt galet! Dagen avslutades hemma hos min mamma med grillning och där befinner jag mig även idag. Även om jag bor nära naturen är det himla skönt att kunna lämna lägenheten ett par dagar och åka till lugnet i mammas trädgård ute på landet. 
 
Nu var det ju dock inte detta jag skulle prata om idag, utan jag ville höra ifall några av er skulle vara intresserade av en bokklubb? Närmare bestämt en internetbaserad sådan. Jag och Sandra har spånat lite och kommit fram till att vi båda saknar en plats där vi kan diskutera böcker på djupet, därav denna intressekoll.
 
Tanken är en bok i månaden som vi väljer gemensamt, inget speciellt tema utan alla skönlitterära böcker oavsett genre, ålder eller författare. 5-7 personer om nu några vill hänga på, men max 8 för att det inte ska bli så rörigt. 
 
Vi vill främst rikta frågan till personer som redan har läsandet som en vana och som vill fördjupa det intresset med diskussioner och reflektioner, som skulle ta en sådan sak på allvar och inte bara se det som en rolig grej för att komma igång och läsa böcker. Som är öppen, nyfiken och går in med inställningen att läsa alla böcker även om det ibland kanske blir något helt annat än det du vanligtvis gillar att läsa. 
 
Ingenting är skrivet i sten så få inte upp förhoppningarna allt för mycket men hör av dig om du tycker det låter intressant, antingen i en kommentar eller i ett mail till perssonj95@gmail.com. Tipsa mer än gärna dina bokälskande vänner också! 
 
 
Bokcirkel - Bokklubb
Linnéa

Det låter väldigt intressant men eftersom jag i perioder har lite tid att läsa böcker så får jag nog stå över :/

Finurliga fröken

Jag är absolut intresserad!

Svar: Vad kul! Allt är fortfarande i en planeringsfas och mycket hänger på hur många intresserade vi får tag på så kan inte riktigt säga varken bu eller bä just nu. Men jag sätter upp dig som intresserad, och skicka ett mail ifall du vill ha mer information eller så :)
Jenny

Julia

Är intresserad men rädd att jag inte kommer hinna med och i såfall ta upp en plats i onödan... Jag kanske kan vara intresse-reserv för är ändå så sugen på att snacka böcker ju! :)

Svar: Självklart kan livet komma emellan ibland och man inte hinner/orkar läsa boken varje månad, men så länge man oftast är med och går in med intentionen och intresset att ändå ta det på allvar. Fundera gärna ett varv till och dra iväg ett mail ifall du vill ha mer information! Dock är allt fortfarande i en planeringsfas så kan inte lova för mycket, det mesta hänger på hur många intresserade vi hittar. :)
Jenny

Sandra

Jag är jätteintresserad!! :) redan kommenterat på Sandras blogginlägg hon gjort tidigare och intresse kvarstår! Vore jättekul att vara med!

Svar: Vad roligt! Ja vi hade lite planer redan då för ett tag sedan, men nu kör vi på igen med lite annat upplägg. Skicka gärna ett mail till mig så jag kan få tag på dig, har nu inget sätt att kontakta dig om detta när du varken lämnat blogg eller mailadress :)
Jenny

Anonym

Sorry! Här kommer min mail :)

Svar: Vet inte om det är något tekniskt som spökar, för jag får fortfarande inte upp din mailadress. Men dra iväg ett mail till perssonj95@gmail.com så skickar jag mer info!
Jenny