Veckan som gått: 12/2017

Veckan i korthet
Veckan började minst sagt uselt med feber och yrsel men sedan artade den sig rätt bra. I torsdags fyllde jag år och som vanligt blev det en ganska deppig dag, det här med födelsedagar är inte riktigt min grej. Under helgen var dock min mamma här, vädret var vackert och jag fick lite materiell lycka i form av urfina presenter så den kan jag inte klaga på! 
 
Höjdpunkter
 • Många koppar te i smaken björnbär-lavendel.
 • Det växer så det knakar i mitt köksfönster! Nu börjar även karaktärsblad titta fram.
 • Köpte avokados till extrapris och har ätit helt perfekta exemplar varje dag sedan dess. Vardagslyx! 
 • Nya medlemmar i växtfamiljen! Förutom en fluffig fjädersparris och ett rosaspräckligt åderblad fick jag en underbart fin monstera i födelsedagspresent! 
 • En fin barndomsvän kom hit på födelsedags/lägenhetskikar-fika. Så härligt att catcha up med några timmars prat när man träffas allt för sällan. 
 • Den dagen där jag skrev: Har en så bra känsla i kroppen just nu
 • Födelsedagsrosor från Plantagen. De bästa kundklubbarna är ju de som delar ut gratis blombuketter, helt klart!
 • Fått så himla fina och bra saker jag önskat mig. Har kunnat stryka två stora måste skaffa till lägenhten-punkter vilket känns otroligt skönt! 
 • Går knappt att hitta en enda vrå här hemma just nu där det inte finns antingen en krukväxt, något nysått eller en vas med blommor.
 • Har sett första tussilagon! Enligt mig börjar våren när första snödroppen kommer men den är här på riktigt först när tussilagon blommar. De två allra viktigaste tecknen på hela året tror jag bestämt! 
 • Gårdagens solnedgång över havet. Magiska färger, maffiga klippor och allting som speglade sig i vattnet. Har inte riktigt insett förren nu hur nära jag faktiskt har ut till kusten och havet, känns helt konstigt. 
Skapande
Äntligen har något lossnat! Förutom att brodera på min duk har jag testat lite olika ideér och tekniker till månadens Monthly Makers. Precis vad som ska bli mitt bidrag har jag inte riktigt bestämt mig för än, har fortfarande lite experimenterande att göra, men ni kommer få se det imorgon eller på tisdag iallafall! 

Från bloggvärlden
Veckan som kommer
Redan igår kastades mina planer för veckan om en del så vi får väl se lite vad som händer. Veckan i sig blir nog lugn, gissar att det kommer bli en del övertid så utöver jobb och hund ska jag inte sätta upp några måsten. Till helgen får jag hjälp med lite fix i lägenheten och om jag hinner och orkar tänkte jag ta en tur till mina gamla hemtrakter för att plocka ramslök. 
 
Hur har er vecka varit? Och har ni några spännande planer för den kommande?
Veckosammanfattning
Sofia // Hildas.se

Vilken fin vecka du haft!
Har ramslöken redan kommit? Det måste vara långt söderöver. Men härligt i alla fall! :)
Tack för att jag fick vara en del av din lista. Det känns fint och hedrande.

Svar: Jag har hört att den kommit på andra platser inte överdrivet långt bort så jag tänkte kika iallafall! Tack själv för otroligt bra och framförallt tänkvärda inlägg :)
Jenny

Linnéa

Det låter som du hade en väldigt trevlig födelsedagsvecka! Själv minns jag knappt vad jag gjorde efter att jag hade gjort salstentan förra veckan x)
Björnbär-lavendel låter väldigt spännande :D

Svar: Björnbär-lavendel är onekligen spännande! Och otroligt gott, så spännande på ett bra sätt iallafall! :D
Jenny