Det här med snigelpost

Finns det något roligare än att komma hem och se att där på dörrmattan, bland reklam och räkningar, sticker det upp ett kuvert med handskriven text. Eller kanske ett vykort - ett tecken på att någon fin person tänkt lite extra på dig och tagit sig tiden att välja ett kort och skriva ner några rader istället för att skicka ett sms. Det är i varje fall få saker som höjer mitt humör lika snabbt. 

Så jag tänkte på en grej. Jag får inte rolig post alls lika ofta som jag skulle vilja, och jag har heller inte tillräckligt många i min närhet jag spontant kan plita ner några ord till. Och kanske är det några av er som känner likadant?
 
Min fråga är alltså - har jag några läsare som kravlöst vill bli vykortspolare eller brevvänner? Allt från sporadiska kort med väderuppdateringar till långa brev om något gemensamt intresse. 
Skicka isåfall ett mail med din adress och några tankar till perssonj95@gmail.com så återkommer jag så snart jag kan! 
Finurliga fröken

De är fantastiskt roligt att brevväxling. Jag har faktiskt en breckompis som jag haft i ca 11 år. Vi var gravida samtidigt och började skriva till varandra. Nu har vi snart varsina 11 åringar och hon ett barn till. Är fantastiskt roligt att följa varandra.
Ska försöka få iväg ett mail till dig. Har gärna en brevvän till. Kram

Svar: Vad kul att följa varann så länge, kan tänka mig att det var en speciell upplevelse att dela graviditeten på det sättet. Har sett ditt mail och svarar inom kort, har varit lite väl hektiskt de senaste dagarna!
Jenny

Grahnslöjd

Ja, visst är det kul med snigelpost!! Älskar brevskrivning och har hållit på med det i över 20 år...oj, plötsligt lät jag jättegammal;) Började när jag var 10;) Slänger iväg ett mail till dig nån dag framöver:)

Svar: Åh, jag skrev också en himla massa brev i låg/mellanstadiet. Både till brevvänner långt bort och till vänner man träffade varje dag i skolan. Sedan dog det ut allting och jag kan verkligen sakna det idag. Har sett ditt mail och svarar inom kort, har varit lite mycket senaste dagarna så jag har bortprioriterat mail och blogg :)
Jenny