Veckan som gått: 5/2017

Veckan i korthet
Himla bra vecka som gått galet snabbt! Har fått packat en hel del men ändå hittat tid att bara ta det lugnt. Det enda som rör sig i huvudet just nu är såklart flytten och nu i veckan som kommer hoppas jag på att få nycklarna! 
 
Höjdpunkter
  • Haft flera dagar där jag varit supereffektiv efter jobbet och fått gjort en himla massa. 
  • Köpt färg så jag kan måla om en vägg så snart jag får tillgång till lägenheten.
  • Kevät som varit lite extra supergosig när allt är stressigt och konstigt med packandet. Att dela kudde med honom och somna med hans varma andetag mot mitt ansikte - det finns ingenting som får mig att känna mig mer lugn och trygg. 
  • När en bok man trodde skulle vara lite meh visar sig bli riktigt bra.
  • Redan i lördags skrev jag att det kändes som att helgen varit lång. 
  • Har sovit till 10 både lördag och söndag, minns inte när det hände senast men det var otroligt skönt och välbehövligt med lite extra utvilning just nu! 
  • Rea på cervera resulterade både i saker jag behöver och saker jag trånat efter länge men varit för snål för. 
 
Skapande
Har broderat en hel del på duken. Inte så värst mycket kvar nu! Hinner nog inte klart innan flytten men det blir nog inte många stygn kvar sedan. Annars har jag inte gjort speciellt mycket, har jobbat lite med hatthyllan jag hintade om förra veckan. Den här delen blir jäkligt tråkig i veckosammanfattningarna just nu, ska utveckla mer och visa upp bättre men nu finns det helt enkelt varken tid eller möjlighet. Håll ut några veckor till bara! 
 
Från bloggvärlden
 
Hur har er vecka varit?
Veckosammanfattning
Mikaela

Skönt att flytten närmar sig! Min vecka har varit ganska skit, har bara varit ledsen hela tiden och jag orkar inte med det mer. Men det blir bättre det med antar jag!

Svar: Vad tråkigt att läsa, hoppas dessa två veckor som gått varit bättre för dig!
Jenny

Linnéa

Förra veckan var väl sådär :/ Jag hade en del skolarbete att göra och så fick skolan för sig att vi skulle göra en uppgift till. Så det blev typ dubbelt så mycket att göra :(

Svar: Men usch vad jobbigt! Hoppas de här två veckorna sedan dess blivit lugnare för dig!
Jenny

BySiri

Åh vilken fin beskrivning av en blåsippor! :) Hoppas allt går bra i flyttstöket och så jäkla kul när man lyckas pricka in reor sådär, ser gärna vad du köpte ? Mvh Nyfikenienstrut

Svar: Visst är det! Flyttstöket har flutit på över förväntan och det känns SÅ himla bra att äntligen vara på plats! Ska visa upp mina fynd framöver, lovar!
Jenny

BySiri

Jag blev en liljekonvalj förresten!

"Den ljuva liljekonvaljen är en ovanlig och ganska hemlighetsfull sort. Den känns lätt igen på sina gröna blad, och skira vita klockor. Du är en självständig, omtänksam och komplex individ som helst trivs i skuggiga skogsbryn och blommar ut i ”den vackraste sommaren, strax efter fruktträden”, som Linné skrev 1755. Som symbol för skönhet är känsla och konstnärlighet viktigt för dig."

alltså.. jag känner mig typ fin nu? Vet ju att det är ett internettest men ändå, så himla fin beskrivning, ser mig gärna på det sättet ^^

Svar: Åh vilken fin beskrivning! Tycker man kan läsa in precis hur mycket man vill i ett internettest, jag blev själv himla glad i min blåsippe-beskrivning!
Jenny

Wilda

Hoppas att du är okej och bara upptagen av flytt. Saknar dig i bloggosfären <3

Svar: Jag är helt okej, har bara varit otroligt mycket det sista så jag har fått bortprioritera bloggosfären. Ser fram emot att både komma tillbaka här och skriva samt gå igenom alla dunder-inlägg jag missat under tiden. Blev så glad över din kommentar, tack fina du<3
Jenny