Veckan som gått: 13/2017

Veckan i korthet
Det blir en lite sen veckosammanfattning den här gången. Jag hade tänkt att jag skulle skriva igår men när jag kom hem två timmar senare än jag räknat med på grund av punktering var jag sådär lagomt sugen på att skriva om veckan. 
Ärligt talat minns jag knappt vardags-veckan när jag ser tillbaka på den, mest för att det inte hänt något alls utöver det vanliga. Måndag till fredag gick på ren rutin, allting i en dimma av huvudvärk. I lördags fick jag besök och hjälp med att skruva upp köksfläkt och rullgardiner. Nu kanske jag kan vistas i mitt vardagsrum även under soliga eftermiddagar! Hoppas iallafall. Efteråt åkte jag hem till mamma och där tog vi ett varv i trädgården och kollade på allt som växt sedan sist medan Kevät fick springa av sig lite. Det är så spännande att se vad som kikar upp ur jorden, hon flyttade ju in i februari och vet allså inte alls vad som gömmer sig i alla rabatter. Sedan började vi kika på Big Little Lies som jag hört massa bra om, och även om jag inte är helsåld än efter ett par avsnitt verkar den klart lovande! 
Söndagen bjöd förutom på punka även på blomsterköp och en liten tur till Kroppefjäll. 
 
Höjdpunkter
 • När jag fick en riktig mardrömsorder på jobbet och en kollega tvärt om såg den som perfekt tidsfördriv en ultraseg måndag. Bytet var ett faktum!
 • Kevät som varje kväll bäddar sängen medan jag borstar tänderna. 
 • Planering av kommande äventyr! 
 • Jag fick semesterveckorna jag önskade! 
 • Har fått så fina svar på min förfrågan om vykortspolare och brevvänner. Så galet glad över detta, trodde inte att någon skulle vara intresserad. 
 • Har gjort falafelsallad till både lunch och middag flera dagar, lätt det godaste jag vet för tillfället. 
 • Har lyssnat på en så galet himla bra bok. 
 • När något jag stressat upp mig inför plötsligt känns hanterbart. 
 • Fredagskvällen då jag fick gjort en lång lista måsten. 
 • Har fått hjälp med att skruva upp köksfläkt och rullgardiner.
 • Ny korsordstidning.
 • Besökte Rökila blomstergård för första gången, men definitivt inte sista! Så himla fint ställe och så många spännande blommor, jag lyckades dock hålla fingrarna i styr och kom bara hem med en ursöt ampelviol! Sväng förbi om ni är i krokarna vetja. 
Från bloggvärlden
 • Fredrika har publicerat sammanställningen till tema geometri! Har bara hunnit scrolla igenom snabbt men ska sätta mig någon dag och kika mer ordentligt, en riktigt inspirationsboost är det iallafall! 
 • Rania berättar om den nystartade bloggruppen The Sustainable Society! Tycker detta låter som ett urspännande initiativ och det ska bli kul att följa. 
Hur har er vecka varit?
Veckosammanfattning
Linnéa

Låter som en bra vecka :) Min vecka har varit helt okej, har haft lite plugg som vanligt men ändå hunnit sticka och lyssna på lite ljudbok också.
Jag läste Små stora lögner (som boken heter på svenska) och älskade den, men blev sjukt besviken när jag insåg att tv-serien inte alls utspelar sig i Australien som boken gör. Så har inte bestämt mig än om jag skall se den. Hade liksom lite sett fram emot att få se en mysig australiensisk serie inte en amerikansk version :/

Svar: Vad härligt att du hinner med annat bland allt pluggande! :) Jag började se serien förra veckan och är inte helsåld än men den verkar väldigt lovande! Risken är väl tyvärr stor att du blir besviken om du gillade boken så mycket dock, det brukar ju bli så. Och särskilt om man väntade sig något annat. Den känns väldigt amerikansk faktiskt, därför blev jag lite förvånad när du skrev att originalet utspelade sig i Australien. Vad tråkigt att de ändrade på det!
Jenny