Fler hemsydda förvaringsfickor

 
Nu när jag började sticka bestämde jag mig för att köpa knit pros rundstickor med utbytbara delar, då jag ändå hade tänkt testa rundsticka och behövde olika storlekar. När jag sedan fyllde på med ännu några stickor blev det plötsligt jädra mycket grejer att hålla koll på så jag tyckte det var dags att även dessa skulle få en fin förvaringsficka, för ni minns väl den jag gjorde till mina virknålar? Och när jag ändå höll på blev det även en snabb och enkel variant för strumpstickor av bara farten. Tycker verkligen om den här sortens förvaring. Det är smidigt att ta med sig, allt är där det ska vara, det är roligt att sy och man får använda hur udda och fina tyger och band man vill. Är sugen att göra några till för olika sorters pennor.
 
 
Två större fack med plats för stickmarkörer, sax, stoppar till kablarna och det mesta annat man kan behöva. Sex mindre fack för ändstickorna, en ficka med lock för kablar samt en liten nålficka med plats för fyra nålar (eller som på bilden - de där små pinnarna man spänner åt stickorna med)

Och den andra har plats för 10 buntar strumpstickor! Har dock inte så mycket att fylla ut den med än, men det kommer nog! 
Och ja, jag vet att det nog hade varit en bra idé att låta strykjärnet vara en del i skaparprocessen, men vem har egentligen dött av lite skrynklor ;) 

Dessa blir även mitt bidrag till Sypeppen som jubileumsmånaden till ära har temat höstpresent! 
DIY - Förvaring - Knitpro förvaring - Stickförvaring - Stickor - Sypeppen
made by mary

Vad härligt att du gjort förvaring för dina stickor! Det är ju alldeles klockrent :) Supersöta dessutom <3

Svar: Tack så mycket! Det blir ju en del prylar att hålla koll på så allt blir smidigare med en fin förvaring. Och roligare för den delen, när man slipper leta så fort man ska ha något :)
Jenny

Linnéa

Vilken smart förvaring av ändstickorna och kablarna! Jag tror att jag skriv sist (du la upp en förvaringsficka) att jag skulle sy en förvarigsficka till mina strumpstickor, men det har jag fortfarande inte gjort XD Måste verkligen ta tag i det snart :P

Svar: Haha, bra att du fick en liten påminnelse nu då! Jag har ju tvärt om redan förvaring men knappt några strumpstickor xD
Jenny

Linnéa

ja haha xD Det brukar gå ganska fort att fylla på lagret med stickor när man väl har börjat sticka, så den kommer nog bli full snart ;)

Svar: Haha kan tänka mig det! Tycker jag redan fått ihop en bra liten samling på kort tid, meeeen den kan ju alltid utökas ;)
Jenny

Fredrikapåvinden

Älskar att själv kunna göra sånt som en behöver! Stickförvaring är ju så himla smart också eftersom det är så lätt att sånna saker försvinner. Hur fint som helst blev det! <3

Svar: Verkligen! Blir alltid något speciellt när man gjort det själv :) Haha ja jag insåg ganska snabbt att det inte skulle dröja lång tid innan jag tappat bort prick allting, så smidig förvaring kändes som en prio. Tack så mycket!<3
Jenny