Makramé med pärlor

Jag tänkte att vi ska spola tillbaka tiden lite, till slutet av augusti närmare bestämt. Ska nämligen visa upp bidraget jag gjorde till den månadens Monthly Makers där temat var pärlor. 
Där i slutet blev det lite väl hektiskt inför semester och resa så att fota bidraget försvann bland alla måsten och sedan har jag glömt visa det. 
 
Jag var iallafall väldigt sugen på att lära mig något nytt och valet föll på makramé. Lekte med lite olika knutar och pärlor och fick till slut ihop ett gäng armband och en liten dekor att hänga upp någonstans. Är väl inte sådär skitnöjd med något men det var kul att lära sig, och något jag gärna skulle testa igen! 
 
 
Pärlorna är det jag gillar mest ändå, vilket väl är rätt passande med tanke på temat. Trä-, metall- och stenpärlor i diverse färger och former. 
 
 
Makrame - Makramé - Montlhy Makers
Mikaela

Superfint, vadå inte nöjd! :)

Svar: Tack! Antar att det mest beror på att jag hade en annan bild i huvudet än resultatet. Är liksom nöjd och inte nöjd på samma gång, haha
Jenny

Wilda

Åh herregud jag som blev jätteimponerad! Jag måste helt klart testa detta snart. Det där vita blev ju hur fint som helst!!! <3

Svar: Men oj! Tack så mycket!<3 Är så intressant när man får ta del av andras reaktioner på sina skapelser, kanske särskilt när man själv inte blivit helt nöjd. Himla roligt att kunna inspirera! Tycker helt klart att du ska försöka dig på lite knytande du med :)
Jenny

Linnéa

Vad häftiga!!

Svar: Tack så mycket!
Jenny