Glimtar från veckan som gått

Som jag skrev häromdagen har denna veckan varit riktigt pissig. Jag vill därför avrunda den positivt genom att lista de där ljuspunkterna som alltid finns där. Detta är faktiskt något jag gör varje kväll, jag har en bok där jag alltid skriver upp fem bra saker från dagen som gått i något sorts försök tänka mer positivt och lägga märke till det vackra i vardagen. Någon som verkligen tagit detta koncept till en ny nivå är Wilda som varje söndag lägger ut sina stjärnögonblick och jag väntar alltid med spänning på lyckoboosten som är ett perfekt avslut på veckan. 
 
 • Löste äntligen domän-trasslet och blev rangifers.se
 • Vågade be om lite hjälp och fick massor
 • Att sticka ner fötterna i skorna en kall morgon och känna ett par mjuka yllesulor (mer om detta senare i veckan)
 • Har fått så mycket fin respons både i kommentarer och på andra bloggar den här veckan att jag flera gånger blivit så rörd att det känns som att hjärtat ska sprängas lite<3
 • En dag när jag inte orkade någonting men ändå kämpade ihop en lunch som till och med blev god
 • Novemberkaktusarna som blommar för fullt
 • Den där dagen jag hann till jobbet med fyra minuter till godo även om det tog 35 minuter längre än vanligt att köra pga väglag och olycka
 • När man mår riktigt pissigt och då från flera håll får höra att man gör ett bra jobb
 • Spännande tema på månadens Monthly Makers
 • När man kommer på den där perfekta julklappen och knappt kan vänta till julafton så man får se mottagarens min
 • Månen som låg helt perfekt över trädens siluetter mot den rosa skymningshimlen en dag när jag åkte hem från jobbet
 • Kevät som blir så lycklig över snön, går ständigt med snö på nosen för det går ju bara inte att låta bli att köra ner huvudet i varje snöhög. 
 • Made by Marys regnbågstrifle. HUR gott ser inte detta ut? Och hur kan man möjligtvis ha en dålig dag efter en sådan till frukost?
 • Min målarhörna som blivit flytt-hörna, och att den fylls på mer och mer! Väntar besked om min lägenhet i veckan som kommer, håll tummarna! 
 • Eftermiddagssolen som får snön att skifta i varma härliga färger och gör hela marken glittrig
 • Passionsfruktplantan som börjar få nya blad efter att ha tappat allihop.
 • Att jag efter den här veckan fick en helg präglad av lugn och återhämtning. Är riktigt taggad på ny vecka och jag tror det kommer bli en riktigt bra sådan! 
 
Hur har er vecka varit? Vad har varit era höjdpunkter?
Linnéa

Denna veckan har nästan varit lite surrealistiskt för min del. Jag flyttade förra helgen, så denna veckan så har det känts som jag har bott på hotell i någon främmande stad, samtidigt som jag har gått i skolan som vanligt XP Höjdpunkten på min vecka var nog i torsdags när jag var på stickcafé och umgicks med några andra stickare och pratade om stickning och annat kul :) (Såg att det blev väldigt många och i den meningen xD)

Svar: Spännande med flytt! Är ju alltid kul med hotellvistelse men jag hoppas ändå att ditt nya boende snart känns som hemma :) Och stickcafé låter ju supermysigt!
Jenny

Grahnslöjd

Åh, kanske är detta man ska göra mitt i höstdeppen - att lista några bra saker varje dag?!! Måste återigen påpeka vilken fin blogg du har, är så glad att jag hittade hit!:)

Svar: Det tycker jag! Är en himla fin rutin, även under de där skitdagarna när man verkligen får kämpa för att få ihop sin lista. Men det är väl då det är extra viktigt tänker jag, att glädjas över varje bra sak - hur minimal den än kan tyckas! Åh tack, vad roligt att höra! Kanske blir du extra glad om du kikar in här senare i veckan, då kommer nämligen ett inlägg inspirerat av dig upp! ;)
Jenny

BySiri - the life of a creative mind

Det går inte att kommentera på ditt senaste inlägg om stickorna, får liksom inte upp en kommentarbox varken via safari eller chrome :S Tänkte att du skulle veta det :)

Själv försöker jag lära mig att lägga upp maskor men det liksom går inte? Känner mig så korkad har sett på flera youtubevideos och googlat bilder men näe, nånstans halvvägs igenom så säger min hjärna hejdå :P Men en dag ska det lossna även för mig ! Tycker får-mössorna är jättecharmiga btw men förstår att det kanske inte är så lockande att sticka flera såna på raken :P

Svar: Det är fixat nu! Tack för att du upplyste mig om detta! :) Åh jag tyckte det var skitbökigt först också, som tur var hade jag mamma som kunde visa på riktigt istället för att jag behövde lära mig av bilder och videos. Fortsätt försöka så lossnar det nog snart! Annars får du höra av dig om du har vägarna förbi så får jag visa. :D
Jenny

Emma Vrede Svensson

Funkar inte för mig att kommentera stickinlägget heller :( Kragen ser i alla fall riktigt mysig ut!

Svar: Hade råkat klicka ur den där rutan när jag skrev inlägget, men det är fixat nu! Tack för att du uppmärksammade det! :) Tror den kommer bli riktigt mysig! Har aldrig riktigt älskat halsdukar så hoppas det här blir mer min grej.
Jenny

Wilda

Så många fina ögonblick och tips! Och novemberkaktusarna! <333

Svar: Verkligen! Tycker det är så fint när man hittar en lång lista guldkorn även i den skräpigaste av veckor. Ja novemberkaktusarna!!!!<33 Det roliga är att jag för någon månad sedan var säker på att de var nära döden och att det inte skulle bli några blommor alls. Men plötsligt en dag var det knoppar överallt!
Jenny