En liten uppdatering

 
Okej, så det är ingen ide att försöka försköna saker. Jag har helt enkelt haft en helt överjäkligt pissig vecka. Mest på grund av vädret faktiskt, som skapat helt galet mycket krångel och ångest i min vardag de här dagarna. Och lite sorg, för jag brukade älska första snön. Sedan skaffade jag körkort. 
Men nog om det. 
Bloggen har inte kommit i varken första eller andra hand och även slutet på veckan kommer nog bli lite sisådär på den fronten. Jag tycker helt enkelt att vi drar ett streck över de här dagarna och börjar om på måndag. I helgen tänker jag gosa ner mig under den tjockaste filten jag hittar och sticka hela dagarna medan jag ignorerar världen utanför, samla energi så jag kan komma tillbaka starkare än någonsin nästa vecka. Låter som en plan tycker jag! 
 
Förresten, ni har väl inte missat att jag nu blivit rangifers.se?! Är orimligt glad över detta. Gamla adressen rangifer.blogg.se funkar dock den med, om ni nu föredrar det. 
 
Ha en himla fin helg allihopa, så hörs vi snart igen<3
BySiri - the life of a creative mind

<3

Låter helt rätt att bara köra myshelg och tanka humör och energi! Hoppas att du kan älska snön även om det inte är den första sen.
Ser fram emot dina inlägg nästa vecka :)

Kul att du blivit med .se, känns roligare än att behöva ha en bloggplattform med i sitt bloggnamn.

Svar: Kan tala om att det har varit ett toppenbeslut för nu är energin påfylld och jag är supertaggad på en ny vecka! Tack för din omtanke<3
Jenny

BySiri - the life of a creative mind

Åh vad kul att höra ! :D