En lista om veckan

Måndag igen. Jag tänkte att vi skulle köra igång veckan med en liten lista. Jag tvivlar väldigt starkt på att vecka 47 år 2016 för min del kommer gå till historien som speciellt minnesvärd, men just därför kan den ju få lite extra fokus tänker jag. 
Listan hittade jag hos Wilda, som i sin tur fann den hos Sandra.
 
Vad ser du fram emot den här veckan?
Fredag! Som inte bara innebär helg, utan också lönedag med all härlig övertidsersättning från galna oktober! 
 
Vilken är den senaste bloggen du började läsa?
Det är Siris blogg som jag hittade till för inte alls länge sedan. Relativt nystartad och jag gillar verkligen inriktningen hon tar med en stor dos öppenhet blandat med vardagsbestyr, tips, fotografering och natur. Ska bli riktigt kul att hänga med på den här bloggens utveckling! 
 
En bild som symboliserar denna dag!
En grå, regnruskig, lerig och trist dag som förgylls av den bästa jag vet<3
 
Vad gjorde du igår kväll?
Igår kväll gjorde jag inte något särskilt alls faktiskt. Men i förrgår kväll arbetade jag med mitt bidrag till månadens Monthly Makers. Nyfiken? Kika in här imorgon isåfall!
 
Ska du laga någon härlig mat i veckan?
Det blir nog mest enkel, matlådevänlig mat den här veckan. Har inte planerat upp något än men tror inte det blir några större utsvävningar i köket. Har dock varit rysligt sugen på halloumi senaste dagarna, så det blir nog en ingrediens någon dag. Och det är ju alltid härligt! 
 
Vad åt du till frukost idag?
Äter tråkigt nog samma frukost varje vardag. Två tunnbrödsrullar i bilen på väg till jobbet och sedan en macka på förmiddagsrasten. Helt enkelt för att jag försökt banta ner tiden på morgonen till ett absolut minimum för att kunna sova längre.
 
Vilket ord ska du hålla hårt i den här veckan?
Andas. Har en stressig vecka framför mig och vet att jag kommer krascha lagom till fredag om jag inte tvingar mig själv stanna upp då och då. Vill ju kunna njuta av den lediga helgen och inte bara sova bort den. 
 
Säg något som du verkligen vill göra som du ska ta dig tid för den här veckan!
Jag ska börja skissa på en bild jag funderat över länge och tänkt ge bort i julklapp!
 
Hur ser du oftast ut till vardags?
Tänker inte bjuda på någon bild här men ni kan ju tänka er skitiga arbetsbyxor, någon urtvättad t-shirt och en gammal tjocktröja. Jobbar ju på lager så har inte direkt något fancy på mig till vardags. 
 
Hur ser er vecka ut? Några härliga planer att se fram emot? Eller är det en såndär vecka jag har, som inte är mer än någon sorts transportsträcka?
Helga

Om det inte blir snö eller förkylningar så kommer min syster och hälsar på i helgen. Längtar!!

Svar: Härligt! Ska hålla tummarna för att både väder och sjukdomar samarbetar då! :)
Jenny

BySiri - the life of a creative mind

Åh men tack för länkkärlek och de fina orden <3 Gillade listan, kanske lånar den av dig någon gång :) Bästa bilden på hur man lyser upp en grå regnig dag, älskar när de ser sådär helgalna ut haha, ser fram emot den dagen jag har en fyrbent vän som lyser upp min också :)

Alltså det bästa med kommande vecka är ju Gilmore Girls!!! Sen börjar Vikings också så jag får lite att se på :D Och första advent på söndag! alltså jäklar det här blir nog en bra vecka ändå :)

Svar: Det tycker jag du ska! Men verkligen, har ett antal från den dagen jag kan plocka fram när det behövs ett skratt. Tog ändå en av de mildare här. Tokhund<3 Förstår att du längtar efter en egen, har väldigt svårt att tänka mig ett liv utan hund!
Har aldrig sett Gilmore Girls faktiskt, men man hör ju så mycket bra om den så kanske får ge den en chans någon gång. Vikings har jag pausat efter ca 1,5 säsong, tröttnade lite men börjar bli sugen på att se ikapp nu!
Och alltså advent! Hur sjukt är inte det? Hinner inte med hur snabbt tiden går.
Får hoppas veckan blir lika bra som den känns nu! <3
Jenny