Back on track

Helt sjukt vilka veckor jag har bakom mig. Framgångar, motgångar, ångest och lycka har växlat om varann tills jag knappt kände skillnad längre och istället blev neutral till allting. Fullspäckat schema har gjort att ingenting hunnit smältas och bearbetas. Men NU äntligen verkar saker vända och allting lugna ner sig. Är fulltankad av energi och inspiration efter en underbar helg i huvudstaden hos en av de absolut finaste personerna jag känner, som jag dessutom inte träffat på ganska precis två år. Jobb-trycket har lugnat sig något och privat gapar kalendern tom framöver (med undantag för bilbesiktning i slutet av veckan - men det ska jag väl överleva). Massa tid att fylla med långa skogspromenader, skapande i alla dess former, omplantering av vad som börjar se ut som en djungel på mina fönsterbrädor, läsning, experimenterande i köket och allt annat såntdär jag älskar men blivit tvungen att prioritera bort. 
 
Jag har så mycket ideer just nu och det ska bli så kul att få visa upp. Blir så peppad av de skapar-projekt som cirkulerar i bloggvärlden, jag tycker det är så otroligt fina initiativ och så härliga inspirations-bomber fyllda av inget annat än skaparglädje och nya ideer. Har tidigare hängt på Monthly Makers (är förövrigt riktigt spänd på morgondagens temasläpp, är redan ganska säker på vad jag vill göra men ska bli spännande att anpassa till temat) och Sypeppen (som nu firar jubileum med hela 50:de sypeppen!) men nu är jag också riktigt nyfiken på det nystartade Månadens Gröna som kör liknande koncept fast med vegetariska/veganska recept!
 
Även bloggen har jag lite nya planer för, ska förhoppnings bli lite mer regelbundet uppdaterat här. Blir chockad varje gång jag går in och ser att ni faktiskt är några stycken som kikar in här varje dag trots min frånvaro! 
 
H

Vad skönt att det lugnat ner sig. Behövs verkligen tid för avslappnande skapande (och ibland bara tid att ligga på soffan!) hehe :)

Svar: Verkligen! Precis, man skulle ju behöva ta sig den tiden även när man har 100 måsten. Men det är väl en övningssak!
Jenny