Sypepp

 
I helgen dammade jag äntligen av min symaskin som stått orörd i sisådär 5 år! Med en hel hög nya fina virknålar tyckte jag att det krävdes en minst lika fin förvaring och det är väl en lika bra anledning som någon att kasta sig iväg till tygaffären en lördagsförmiddag. 
 
 
 
 
 
Jag måste säga att jag är riktigt nöjd. Perfektionisten i mig gnäller över skeva sömmar och omatchande tyger men största delen av mig är ändå nöjd. Det känns så obeskrivligt skönt att den sidan av mig äntligen får ta plats, att allt inte behöver vara så jävla perfekt och planerat. Att en lördag kan bestå i att spontanköpa tyger och sy en skev virknålsförvaring. Det borde kanske inte vara så men för mig är det ett stort steg. Ett kanske ännu större är att faktiskt känna mig nöjd och stolt över det jag skapat, och att dela med mig av det utan urskuldande kommentarer om varenda litet misstag. 
 
 
Så när jag ändå är igång skickar jag in denna till Sypeppen som Fredrika har på sin blogg. Ett så fint projekt jag följt och inspirerats av ett bra tag!
Ruth | HungryHeart.se

ÅÅÅHH, vad fin! Jag älskar tyget, tygkombinationen och den fiffiga designen. Och du - du är ju grym på att fotografera också!

Svar: Tack så mycket! Vad kul att du tycker om den! Den är så vårig och härlig att man inte kan bli annat än glad.
Jenny

Fredrikapåvinden

Åh alltså tycker så mycket om din virkförvaring. Så fin och lekfull med mönstrena och förgerna. Precis som en virkförvaring ska se ut tycker jag! Och håller verkligen med om att det är så viktikgt att hitta en tillåtande och peppig inställning till det en skapar. Kram på dig!

Svar: Vad kul att höra! Blir glad så fort jag ser den, den är så vårig och härlig!
Jenny

Linnéa

Vilken fiffig lösning! Jag har letat runt efter något bra sätt att förvara mina strumpstickor, så nu fick jag lite inspiration till en smart förvarings lösning :)

Svar: Vad kul att kunna inspirera lite! Är supernöjd med min och den lär ju vara minst lika perfekt för strumpstickor! :D
Jenny

Sofia/Trådtanten

Jag tycker du har matchat tygerna jättebra. Man blir ju glad av att titta på den! Älskar också att det finns plats för stoppnålarna som annars har en förmåga att alltid vara borta.

Svar: Vad kul att höra! Ja jag kände att nål-ficka var ett måste, som du säger lyckas dom alltid vara på helt fel plats när man behöver dom...
Jenny

Alicia

Alltså jag fick sån satans hjärtsnörp när jag såg den här bilden i Fredrikas sypepp-sammanställning. Det är ett så otroligt bra och användbart projekt (vill ha ett exakt likadant till mina penslar och ett till mina stickor och ett till virknålarna såklart), och sååå fint! Det sjunger i mitt hjärta när jag ser det. Fy fanken vad inspirerande och härligt :D

Svar: Men åh vad glad jag blir över din kommentar! Känns så kul att kunna inspirera. Är toknöjd med den och vill mest sy upp en hel hög, har man fin förvaring kan man ju alltid hitta NÅGOT att lägga i liksom! :D
Jenny