Monthly Makers: tema växter

Då var det dags att visa upp vad jag pysslat med till månadens Monthly Makers där temat var växter! 
När temat är på topp kommer ju också det lilla problemet att man vill göra ALLTING och kommer på en miljon ideer. Men efter en del velande bestämde jag mig för att göra något jag varit nyfiken på länge, nämligen scanography! I princip foto med en skanner som kamera. Ett första försök gav väl lite sisådär resultat men efter omplanering och lite extra inspirationsboost av Jessicas bidrag (som för övrigt är helt jädra fantastiskt) gav jag mig ut på blomsterjakt efter jobbet och har sedan lekt runt med detta hela kvällen. 
Himla nöjd vart jag tillslut om jag får säga det själv. Och det får jag. Så jag låter bilderna tala för sig själva:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Montlhy Makers - Scanography
Anna María

Så fint! Blev också så impad av Jessicas bidrag. Att scanna blommor är så vansinnigt fint alltså!

Svar: Tack så mycket! Ja, det blir så fräna effekter. Och himla roligt att experimentera med! Vill scanna sisådär allting just nu...
Jenny

Ruth | HungryHeart.se

HOLY MOLY VAD VACKERT!!!!! <3<3<3

Svar: Tack!!! Är galet nöjd själv så känns kul att de uppskattas även av andra! :D <3
Jenny

Mikaela

Jättefint!! Gillar särskilt den första, den sista med gräset och de två med händerna, men alla är vackra! Så fin placering av blommorna på de som är mer som mönster!

Svar: Åh, tack så mycket!
Jenny

Alicia

Åååh jag tycker det är så läckert hur det blir superkort skärpedjup och liksom blad som ligger med bara någon millimeters mellanrum blir disiga och ofokuserade medan deras grannar är knivskarpa. Så magiskt! Gillar hundkäxen bäst som liksom ser ut att sväva lite.

Svar: Tack så mycket! Ja!! Älskar den effekten, det blir så intressanta bilder när man inte riktigt själv kan styra fokusen. Blir en så drömmig känsla!
Jenny