Jag är tillbaka

De senaste veckorna har verkligen varit en berg- och dalbana av känslor. Upp och ner, Hit och dit. Höga höjder och djupa dalar. När jag kommer in i en sådan period av känslostormar brukar jag stänga av helt, vilket även hände den här gången. När jag känner så mycket motsträviga känslor på samma gång går jag in i en sorts dvala där inga känslor får plats. Flera veckor, eller till och med månader, kan gå förbi utan att jag märker det. Allting känns som en enda lång dag och plötsligt vaknar jag upp och förstår ingenting. Om en vecka är julafton redan över. Vad hände där? 
 
Jag har egentligen bara gjort två saker under min frånvaro härifrån. Funderat och försökt distrahera hjärnan för att slippa funderingarna en stund. Jobbstressen inför jul har faktiskt varit guld värd. Med tusen saker att hålla koll på finns ingen plats kvar för grubblerier och det har varit en viktig paus under den här tiden. 
Nu känns det som jag är tillbaka på banan igen, eller iallafall på väg dit. Idag började julkänslorna skymta lite när jag slog in julklappar och förhoppningsvis finns det tid kvar för dem att blomma ut helt. 
 
Jag hoppas också att orken ska räcka till för att avrunda min lilla bloggpaus för det är en del av mitt liv jag verkligen saknat. Jag ser att ni är flera stycken som fortfarande kikar in här trots bristen på uppdatering och det samt era fina, stöttande ord i mitt förra inlägg gör mig varm i hjärtat. 
 
Vad har ni haft för er den senaste tiden? Vad har jag missat?
 
 
Mikaela

HEJ välkommen tillbaka! Jag vet inte om du missat något särskilt, jag har också haft det jobbigt och stressigt med mycket som sker samtidigt. Men nu börjar det äntligen lugna sig!

Svar: HEJ! Tack så mycket! Skönt att det börjar lugna sig för dig också, känns som det kan bli en härlig jul ändå :)
Jenny

stina

Jag känner igen det du beskriver, att vara frånvarande för att man har stängt av. försöker också att jobba på det där. hoppas du känner att det går framåt.

Jag har mest varit i skolan och virkat. men nu har jag jullov!

Svar: Det är en jobbig känsla, att bara finnas utan att verkligen vara närvarande. Men jag tänker också att det är min kropp som skyddar mig från för mycket känslor, kanske är det ännu värre när allting kommer på en gång. Jag vet inte. Men det går framåt iallafall, tror jag. Hoppas på samma sak för dig! Härligt med jullov!
Jenny

Wilda

Mina varmaste kramar! Jag har mest jobbat på för att kunna ta jullov nu. Min dator är på service så jag tränar på att göra annat. Mycket märklig känsla.

Svar: Vad härligt med jullov! Jag känner dock lite tvärt om, att det är otroligt skönt att komma in i rutiner igen efter min lilla svacka. Det är märkligt hur van man blir av saker. Jag var utan dator i nästan två år efter att min gamla gav upp och saknade det inte alls. Sedan jag köpte en ny har jag åter igen svårt att se hur man klarar sig utan. Men det är bra att träna på, skulle jag behöva bli bättre på själv. Kanske speciellt när det gäller den där mobilen dock... Kram!
Jenny

Julia

Fint att höra från dig igen! Var rädd om dig, kram!

Svar: Fint att vara tillbaka! :) Kram<3
Jenny

Linnéa

Välkommen tillbaka! Den senaste tiden har jag pluggat mer än vanligt och stickat en hel del ;P

Svar: Tackar! Får hoppas du har fått undan en del plugg då så du kan njuta av lite ledighet vid jul! Ska bli kul att se vad du stickat också :)
Jenny

Ruth | www.hungryheart.se

Kul att du är tillbaka här igen! <3 Tror inte du missat något stort direkt. Själv har jag haft flunsan och inte fått många knyck gjorda förutom att se alla säsonger av Skam två gånger. =D

Svar: Känns riktigt kul att vara tillbaka! Tack<3 Åh, får hoppas du kryat på dig nu då! Själv lyckades jag dra på mig en förkylning version rejäl så det blev min tur att ligga nedbäddad nu...
Jenny

Ruth | www.hungryheart.se

Usch då. =( Hoppas du kryar på dig snabbt och är på benen igen till julafton!