Funderingar och ordlöshet

Som jag skrivit tidigare funderar jag väldigt mycket just nu. Så mycket saker snurrar i mitt huvud men jag får inte ordning på någonting. Min hjärna är sprängfylld av tankar men så fort jag försöker formulera något försvinner orden. Jag vill skriva, prata, analysera, diskutera, argumentera. Jag vill komma fram till svar på frågor, komma fram till vad som känns bäst. Vilka vägar jag ska gå. Men orden finns inte där. Vad gör man när orden bara försvinner? När varje tanke är spårlöst försvunnen så fort jag försöker göra något konkret av den. 
 
Det är just nu omöjligt för mig att blogga varje dag som jag annars försöker med. Jag orkar helt enkelt inte. Har varken energi eller inspiration. Bara en stor orkeslöshet. Allt jag gör är att jobba, fundera, förbereda inför flytten och se på tv. Mer klarar jag inte för tillfället. Jag kommer fortsätta uppdatera här, bara mer sällan. När jag har något att skriva om. Jag hoppas ni har tålamod med mig för jag lovar att komma tillbaka starkare än någonsin, jag vet bara inte riktigt när. 
 
 
Sofia // Hildas.se

Det låter inte som ett trevligt tillstånd. Men det är jättebra att du skalar bort saker, såsom bloggen. Tror att det är det bästa att göra. Jag har känt likadant i perioder och då är det bästa att bara skala av och skala av för att slippa ha onödiga och yttre saker och tänka på och bara kunna ägna sig åt det som är det viktiga - dig själv och dina egna tankar och din hälsa. Och det är helt ok att ha det så i vissa perioder.
Ta hand om dig!
Kram Sofia

Svar: Tack för din fina kommentar! Det blir ju så, när saker tar lite för stor plats så får andra vika undan. Men det är som du säger, det gäller att fokusera på bara det som är viktigt och låta allt annat stå på is ett tag. Kram!
Jenny

Mikaela

Håller med Sofia! Ta hand om dig!

Svar: <3
Jenny

Linnéa

Håller med de tidigare kommentarena. Det är viktigt att ta hand om sig själv. Att blogga är alltid något som kommer i sista hand för mig, det är viktigare att hinna med andra betydelsefulla saker i vardagen. Kram Linnéa

Svar: Du har så rätt. Det gäller att prioritera om man ska fungera, men det är ju samtidigt tråkigt när man måste välja bort de roliga sakerna för att orka alla måsten. Kram!<3
Jenny

BySiri

Åh det där känner jag igen, så jobbigt !
Du har säkert redan provat men har du öppnat ett tomt ark och skrivit ändå? Ibland lossnar det faktiskt, jag har ofta gjort så och det kan börja med "jag har inget och skriva" följt av random bokstäver som "blakdlkdmkldmmdskmkd där vart det några bokstäver iallafall" och sen skriva om att man inte kan skriva tills den blockaden liksom är borta och helt plötsligt flödar orden fram igen!

Menar såklart inte blogginlägg som du känner att du "måste" prestera utan mer om du vill skriva för din egen skull :) Känner du bara orkeslöshet kan det ju vara bra att vila på sätt som tankar din energi typ? Jag fastnade i tv-vilandet mina första två sjukskrivningsmånader men blev liksom inte mer utvilad utan det kommer när man gör nån av de där sakerna man gillar men kanske bortprioriterat pga "har inte tid" (kan man fastna framför tvn i 4 timmar o se program man egentligen inte vill se så har hjärnan lurats och det fanns faktiskt tid liksom) typ läsa en bok eller sy nåt eller illustrera osv :)

Det jag försöker säga med klumpiga ord (som jag verkligen hoppas att inte verkar förminskande!) är - ta hand om dig fina du <3

Hoppas att du hade en jättetrevlig jul och nyår och vi finns såklart här när du kommer tillbaka, oavsett om det är starkare eller svagare eller gladare eller ledsnare - dina läsare följer ju dig för att du är du! Kom ihåg det :)

Svar: Jag har faktiskt inte gjort det. Jag gjorde mycket det förr, bara satte mig och skrev precis varje ord och tanke som kom in i huvudet. Men har kommit ifrån det och skriver idag inte utan ett syfte. Men nu när du påminner mig minns jag hur bra det kunde kännas, får nog ge det en chans.
Tack Siri<3
Jenny