Fördelar med en förkylning

I söndags vaknade jag och kände direkt att jahapp, nu var det min tur. Näsan rann, huvudet var tungt, halsen var full av taggtråd. Förkylningen hade letat sig in även i mitt hem. Måndagens arbetsdag kämpade jag mig tappert igenom men sen tog det stopp så igår och idag blev jag hemma. Nog gnällt, visst finns det några bra saker med en tvingad sjukdomspaus ibland ändå?

  • Jag har gjort färdigt de sista julklapparna. Ni vet de där tråkiga detaljerna som att göra pompom-tofsen till en mössa eller rama in en teckning. 
  • Jag har för första gången på flera månader lyckats läsa ikapp alla nya inlägg på bloglovin. Hur mycket jag än älskar att ha ett ständigt flöde av inspiration att grotta ner mig i är det en frihetskänsla.
  • Tyckte synd om mig själv och gjorde chokladbollar. Nu snackar vi inte nyttiga varianten med dadlar och andra dumheter, nej nej - sprängfyllda med onyttigheter och djävulskt goda. Som det ska vara när man är sjuk.
  • Var hemma i dagsljus och kunde fota lite småsaker till framtida inlägg.
  • Har äntligen sett senaste X-Men filmen jag varit taggad på sen första teasern men sedan aldrig hunnit/orkat kolla på. 
  • Har slösurfat lite väl mycket och hittat en ny pärla i bloggvärlden. Föll pladask för Emilias mysiga blogg
  • Har SOVIT och vilat och bara tankat så mycket energi jag kan.
En sak till har jag insett under de senaste dagarna. SOM jag saknar att ha en öppen spis att slänga snorpapper i! En sådan där klassisk grej man inte uppskattade när man hade men saknar i efterhand. Nu måste jag se soppåsen växa tills den blir sprängfylld. Då var det bara att öppna luckan, ösa in, se det försvinna. 
 
På tal om ingenting, HUR söt är inte min lilla ek?! Har varit så avis på bloggvärldens alla miniekdungar men snart har jag min egen! 
 
Har ni några fler saker att fylla listan med? Tycker vi behöver lite pepp såhär i sjukdomstider! 
Ekollon - Förkylning - Odla ekar
JUNITJEJ

Så jobbigt med förkylning!

Svar: Verkligen. Är iallafall på benen igen idag, otroligt skönt :)
Jenny